Een vijftal thuiswedstrijden met als resultaat twee overwinningen en drie nederlagen. Dat is wel eens beter gegaan in Sporthal de Schulpwei. Het op de vierde plek staande BC Wassenaar 1 ontmoette het een plaats hoger staande Nieuwerkerk. Die stand blijft gehandhaafd door het 6 - 2 verlies. BC Wassenaar 2 moest erkennen dat Conquesto toch net een maatje te groot was (5 - 3 nederlaag). BC Wassenaar 3 blijft in de buurt van de eerste plaats. Nu werd Voorburg met een 7 - 1 nederlaag huiswaarts gestuurd. BC Wassenaar 4 kon het niet bolwerken tegen Triaq en verloor met 7 - 1. BC Wassenaar 5 speelde een gedegen wedstrijd tegen het laaggeklasseerde Sluyk Lekkerkerk en won met 5 - 3.

Wassenaar 1 - Nieuwerkerk 4: 2 - 6

Wassenaar 2 - Conquesto 8: 3 - 5

Wassenaar 3 - Voorburg 5: 7 - 1

Wassenaar 4 - Triaq 1: 1 - 7
De uitwedstrijd tegen Triaq liet een 6-2 nederlaag zien. Zou het dit keer, eigen baan, eigen shuttle, beter gaan?? Nee, helaas, die vlieger ging niet op. Sterker nog: de nederlaag was nog groter! Beide heren (Arnaud Heliere en John Spring in 't Veld) verloren hun single in twee sets. Bij de dames ging het beter. Een nog geblesseerde Ineke josker en een weekend weg zijnde Carla Meershoek ontbraken. Jessika van Duivenvoorde en Pip Meershoek moesten de afwezigheid van de twee dames doen vergeten. Deels slaagden zij daarin. In twee spannende sets (24-22 en 21-18) wist Jessika haar eerste single van dit seizoen te winnen. Klasse! Pip moest duidelijk wennen aan het seniorenniveau, met 7-21 en 8-21 kon ze weer op de bank gaan zitten.
Een 3-1 achterstand, nog 4 partijen te gaan.
De eerste mix (Jessika en John) ging verloren. In de tweede set ging het wel beter, maar net niet voldoende om er een derse set uit te slepen. Die derde set was er ook niet bij de tweede mix van Pip en Arnaud. Zij verloren met 13-21 en 19-21.
De herendubbel was een spannende pot. Vooral de eerste set was het smullen geblazen. Jammergenoeg ging het zoet der overwinning naar de tegenstander 24-26. Arnaud en John leken daarmee hun kruit verschoten te hebben en verloren de tweede set ruim 8-21. Jessika en Pip wisten het tot een driesetter te brengen, gewonnen werd alleen de tweede set en dat was er één te weinig (9-21, 21-15 en 9-21).

Wassenaar 5 - Sluyk Lekkerkerk 9: 5 - 3

Eindelijk weer een overwinning voor BC Wassenaar 5. Het was vooral een zwaar bevochten overwinning in de enkel van Yvanka Westland met 21-9, 17-21 en 21-15 en de mixpartij van Florence Heliere en Bernard van den Oever: 21-19, 11-21 en 21-18. De mix van Rob Onderwater en Anja Durieux werd helaas wel verloren maar was niet minder spannend 21-12, 17- 21 en 20-22. Ook al lijkt het niet uit de stand 21-13 en 21-17, Rob moest toch ook weer diep gaan in zijn single. Karn Singh ons jong wonder kind won zijn enkeltje met gemak 21-9 en 21-14. Helaas, helaas, helaas Florence verloor haar single met grote cijfers tegen een veel te sterke dame van de tegenstandster 4-21 en 8-21. Hierdoor verloren Anja en Yvanka na een dappere strijd ook hun dubbelpartij. Na een stand van 4-3 en een bezielende peptalk van onze geblesseerde captain Els van Rossum moesten Karn en Bernard in hun dubbel de overwinning binnen slepen. Dit lukte met veel showelementen van onze sterspeler Karn. Te gek, Wauw, Tjakka, eindelijk weer gewonnen.