Na een jaar geleden al hebben mee gedaan gingen dit jaar Bernard v/d Oever en Mandy Akerboom weer naar Groningen. Maar dit maal moest Jim Stegeman door een blessure helaas thuis blijven maar konden zij Mark v/d Akker zo enthousiast maken om mee te gaan.

Vrijdag avond kwamen we na een lange reis en na helemaal verdwaald ik Groningen toch aan op de juiste bestemming het nieuwe huis van Tanja. Het nichtje van Bernard waar wij een nacht zouden over nachten. Na een heerlijke nacht slapen moest er toch best vroeg op gestaan worden. Douche broodjes klaar maken tas inpakken, etc.

Eindelijk in de sporthal aan gekomen. Kon mark v/d Akker meteen aan de slag met zijn eeste ronde single. Net wakker en nu al een zware 3 setter. Maar gelukkig wist hij deze wel te winnen. Onder tussen was Mandy Akerboom al van de tribune afgehaald. Ze was blijkbaar al 3 keer omgeroepen. Ook zij mocht gaan singlen. Dit was zo makkelijk dat ze bijna nog eerder klaar was dan Mark. Een half uurtje later Mocht Bernard met zijn onbekend mix partner gaan mixen. Dit ging met schokken en stoten. Maar winnen konden ze niet. Is toch best wel lastig om tegen een goede spelend mix duo te spelen terwijl jij je partner nog nooit heb gezien.
Onder tussen moesten Mandy en Mark ook mixen in een klassen hoger. Dit werd een zo leuk zware sportieve 3 setter. Maar helaas wisten zij deze met verlenging net niet te winnen wat balen!!
Na de lunch was het alweer de beurt aan Mark, zijn 2de ronde in de single. Hoewel het leek of hij van de baan geslagen werd bleek het achteraf dat hij het toch best in stand wist te houden. Hij wist het te schoppen tot rond de 15 punten maar dat is niet genoeg voor de winst!!
Bernard en Mark laggen ervan af nu helaas al uit. Het wachten was op Mandy en dat was eht zeker. Zij kreeg de 2de ronde een bey wat betekend dat haar tegenstandster er niet is en automatisch door schuift naar de 3de ronde die pas om 4 uur was. Dat was dus 4 uur wachten...
….Na 4 uur niet te hebben stil gezetten want daar zorgde de muggen wel voor dat dat niet gebeurde. Mocht Mandy haar single dan eindelijk spelen. Verliezen kon ze niet dat zou zonde zijn van al dat wachten! Ze deed dan ook netjes wat haar was gevraagd!! En won in 2 sets.
Denk nou niet dat het af was met al dat wachten nee want we konden nu tot 8 uur wachten….
….Even wat avond eten even uitbuiken, weg rennen voor de muggen, ect…..
En ja eindelijk 8 uur. Na de eerste set volledig te zijn ingemaakt door haar tegenstandster wist ze de draai op te pakken. Mandy ging een heel ander spel spellen wat zij nooit doet maar nu blijkbaar heel goed hielp. Want zijn wist met net geen verlenging de 2de set te pakken!!
En wat is nou niet mooier om de finalen zo spannend te laten verlopen. Onder tussen stonden er nog maar 2 partijen in de hele zaal en de tribune vol mensen dus bekijks hadden we wel!
De 3de set eindelijk dan. Al snel bleek dat het andere spelletjes van Mandy, Mandys tegenstandster deed vermoeien, Want de punten kwamen steeds makkelijker binnen en leiden ook tot haar winst!!!
Yes vorig jaar 1ste bij de D klasse en nu ookal 1ste in de C klasse!!
Even de prijs ophalen en dan beginnen aan de lange terug reis!

Volgend jaar gaan jullie ook mee??
Top melden bij Bernard☺

Groetjes Bernard, Mandy & Mark

Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook