competitie

Er werd ingehaald, de wedstrijden van week 3 waren verplaatst naar 31 maart. Maar liefst 3 van de 4 teams wisten te winnen. Wassenaar 1 deed dat met 8-0 van Mix, Wassenaar 2 versloeg Hillegom met 5-3. Een ander team van Hillegom ging wel met de winst naar huis, met 5-3 werd Wassenaar 3 verslagen. Het opstapteam blijft positief verbazen. Deze week werd Quintus met de maximale 8-0 score verslagen. Klik hier voor uitslagen en het wedstrijdprogramma. Bij <Lees meer..> een leuk verslag van het opstapteam.

Wassenaar J1 - Mix J3: 8 - 0
Wassenaar J2 - Hillegom J3: 5 - 3
Wassenaar J3 - Hillegom J 6: 3 - 5
Wassenaar O1 - Quintus O2: 8 - 0

Wassenaar O1 - Quintus O2: 8 - 0
Het is zaterdagochtend en dit keer een hele spannende dag voor het opstapteam van Wasenaar. Vandaag is de mogelijkheid er, om halverwege de competitie officieel koploper te worden.

Een opstapteam is bedoeld voor beginnende badmintonspelers die minder dan twee jaar geleden begonnen zijn met de badmintonsport en nog niet het niveau hebben om mee te kunnen spelen in de jeugdcompetitie. Een aantal van ons team zijn nu voor het tweede jaar in het team en je ziet duidelijk verschil met vorig jaar, het opstapteam is dus voornamelijk bedoeld om veel te leren.
Maar uiteindelijk willen we allemaal graag winnen. Afgelopen weken hebben ze dat ook gedaan. Vaak met een lach, en soms ook met een traan. Maar wat hebben ze zich erdoorheen geknokt. Zo begon het 25 februari met de eerste wedstrijd, die ze uiteindlijk wonnen met 7-1. De weken erna gingen ze op dezelfde koers door, 6-2, 7-1 en 6-2 allemaal winst voor het opstapteam.
Maar zaterdag 31 maart was toch anders, ze hadden een gezonde spanning, coach Anne was helaas afwezig ivm een griep, maar coach van vorig jaar Peter heeft de taken goed overgenomen. Ze wisten allemaal dat als er vandaag winst behaald werd, ze halverwege de competitie waren en ze officieel op nummer 1 stonden. We hadden een afmelder, een geblesseerde, die wel mee wilde doen maar niet in topvorm was en we hebben een speler uitgeleend aan team3 ivm ziekte. Al met al dus erg spannend. Maar het mocht ook deze zaterdag niet lukken voor de tegenstander om Wassenaar van de troon te halen. Dit keer ook heel duidelijk laten zien dat ze die eerste plek verdienen, namelijk 8-0 gewonnen!

Alan, Amy, Ezinne, Melanie, Melia, Renske & Sabine wat zijn we allemaal trots op jullie! Ga zo door, nog 5 wedstrijden en dan zijn jullie echte kampioenen!
PS: Luc & Nils, gaan jullie alvast sparen voor de taart
 
Opstapteam 1 2018

Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook