bcw

Vrijdag 29 november organiseerde de Gemeente Wassenaar de 'Sporthuldiging 2013'. Voor deze huldiging waren vele Wassenaarse sporters uitgenodigd. Ook onze vereniging kende een leuke vertegenwoordiging. Niet alleen het Heren jeugdteam mocht het podium op, ook Anita Knijnenburg en Jules Laurey werden door wethouder Koser Kaya in het zonnetje gezet.

 

De wethouder sprak Jules en Anita met de volgende woorden toe: "Al 40 jaar badmintonnen zij in Wassenaar: Jules en Anita. Eerst als lid van WVBV, daarna van meet af aan lid van B.C. Wassenaar. Jules en Anita schuiven met het bereiken van deze zeer respectabele badminton-leeftijd aan in de 40+-club waarvan Hans Gussekloo en John Spring in 't Veld al lid zijn. September dit jaar werden beiden al door hun eigen vereniging in het zonnetje gezet in Sporthal de Schulpwei, maar vandaag mogen zij toch ook niet ontbreken."
De jeugdige heren hoorden het volgende: "Het jongensteam junioren van BC Wassenaar heeft meegedaan aan de jongenscompetitie badminton regio Zuid-West. Ze zaten in een poule van 4 teams (inclusief BC Wassenaar) en hebben alle wedstrijden gewonnen. Met een winstpercentage van 88,6%, een voorsprong van 23 punten op de nummer 2, en maar liefst 64 van de maximaal 72 te behalen punten zijn zij zeer terecht kampioen van de jeugdcompetitie geworden! Het team telt 4 vaste spelers: Maarten Konings, Remco de Rooij, Dennis Klaverveld en Guilliaume van Toer. De invallers van het team waren: Ben van Keppel en Kylian Moy."

Zodra er foto's beschikbaar zijn, plaatsen we die uiteraard, nu moet u het nog even doen met een september foto.

Anita en Jules 40 jaar   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook