competitie

Week 8, de eerste returns. Wassenaar 1 had het moeilijk tegen Voorburg en verloor met 7-1. Ook Wassenaar 2 wist niet te winnen, met een 6-2 overwinning vertrok Veglo weer naar Leiden. Wassenaar 4 blijft het goed doen, nu weer winst tegen Hillegom (5-3). Wassenaar 5 stuurde Swindregt met een 6-2 nederlaag huiswaarts. Wassenaar 3 speelde een week later en won met 6-2 van Sweti Day. Klik hier voor uitslagen en het wedstrijdprogramma, voor de verslagen klik op lees meer.

Wassenaar 1 - Voorburg 1: 1 - 7
Wassenaar 2 - Veglo 4: 2 - 6
Wassenaar 3 - Sweti Day 2: 6 - 2
Wassenaar 4 - Hillegom 9: 5 - 3
Wassenaar 5 - ABC Swindregt 6: 6-2

Op zaterdag 19 november speelde team 5 haar derde thuiswedstrijd. Wij speelden tegen ABC Swindregt uit Zwijndrecht. Doordat team 3 niet speelde, hadden we de beschikking over twee banen en speelden wij daardoor onze twee dubbels tegelijkertijd. Zowel het herendubbel (Romeo Talakua en Peter Akerboom) als het damesdubbel (Sanne Losekoot en Desirée van der Wolf) wonnen deze wedstrijden in twee sets. De eerste twee punten waren binnen!
Onze Jim Stegeman speelde als eerste heer de eerste single. Het was een spannende wedstrijd waarbij hij beide sets wist te winnen met 22-20 en 21-18 en er geen derde set hoefde te volgen. Sanne verloor haar eerst set door pijn in haar zij en moest daardoor de wedstrijd een tijdje staken. Romeo startte zijn single en had aan twee sets genoeg om er weer een punt bij te maken wat voor een tussenstand van 3-0 zorgde. Een mooie voorsprong.
Desirée speelde tegelijkertijd met Romeo haar single, dit werd de eerste driesetter. De eerste set werd redelijk makkelijk gewonnen, maar helaas ging dit niet zo makkelijk bij de tweede. De derde set was erg spannend en werd uiteindelijk verloren met 18-21. Sanne voelde zich alweer wat beter en speelde haar tweede set geweldig met als uitkomst 21-12. Haar tegenstander liet Sanne niet makkelijk winnen maar het lukte wel en Sanne won in drie sets met 21-18. Sanne zorgde ervoor dat wij op een stand van 5-1 voor kwamen te staan.
Ook de mixwedstrijden werden tegelijk gespeeld. Peter en Sanne verloren helaas hun mix met twee keer 19-21. Het scheelde niet veel of er had een driesetter geweest. Jim en Desirée maakten er wel een driesetter van en wonnen met 21-16, 17-21 en 21-10.
Een welverdiende en mooie eindstand van 6-2.