bcw

BingoBadminton kan helaas nog niet! Een aantal enthousiaste leden is op het idee gekomen een Online Bingo te organiseren op zaterdag 13 maart. Dat gaat heel professioneel! De organisatie, inlogprocedures, prijzen etc., het wordt allemaal geregeld. Daarom moeten de aanmeldingen ook op tijd binnen zijn. Je hebt tot 5 maart de tijd! Maak gebruik van deze unieke mogelijkheid om je mede-badmintonners op een zaterdagavond op een bingo-speelveld te ontmoeten. Kosten voor deelname zijn er niet, die neemt de vereniging voor haar rekening. De drempel is dus laag......., bekijk de flyer bij <lees meer....> en meld je snel aan bij Scarlet (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-50418163).
Als je vragen hebt over hoe je dat online moet doen, kan je terecht bij 1 van de organisatoren. 
Tot de 13e!

Groet, 
Sanne Voogel, Liza Horzelenberg, Maarten Konings, Remco de Rooij en Scarlet van der Kwaak.

bcw

......... kunnen we niet badmintonnen in de sporthal. Op de laatstgehouden persconferentie van de regering werd dit duidelijk. Of en zo ja hoe we na 2 maart weer kunnen badmintonnen is nog een heel grote vraag. Op 23 februari is er een nieuwe persconferentie, afwachten dus. Blijf in ieder geval gezond en leef alle regels ook netjes na! Pas dan komt de mogelijkheid om te badmintonnen dichterbij....

bcw

De lockdown is voorlopig verlengd met een periode van 3 weken, tot 9 februari. Zeker tot dat moment kunnen we niet in de sporthal terecht. 

bcw

De boodschap in de toespraak van premier Mark Rutte van maandagavond 14 december jl. over de nieuwe maatregelen omtrent het coronavirus was helder. Nederland is per vandaag, 15 december, voor vijf weken in een strenge lockdown om de opmars van het virus te stoppen. Dit betekent helaas voor ons dat de rackets weer in de tas kunnen en de shuttles terug in de koker. Het kabinet heeft besloten om alle sporthallen te sluiten tot en met dinsdag 19 januari 2021.Tot die tijd kan er net als in het voorjaar dus niet binnen worden gebadmintond.

bcw

Deze week was er weer een persconferentie van het herendubbel Rutte/de Jonge. Zij vertelden dat we weer terug gaan naar de situatie van een tweetal weken geleden. De leden van BC Wassenaar hebben hierover een mail ontvangen. De tekst van de mail staat bij Lees meer....

Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook