bcw

Inschrijven voor het zaalsportevent van 25 september staat open voor iedereen, dus ook voor de leden van BC Wassenaar! Maak eens kennis met tafeltennis, volleybal en handbal. Klik op de poster hieronder om je in te schrijven.

Definitieve advertentie DWK2

Header PBNU

Ook BC Wassenaar doet mee met de landelijke campagne Probeerbadminton.nu. Het is vanaf begin oktober mogelijk om óf bij de senoren óf bij de jeugd een kennismakingscursus van 10 weken te doorlopen. Meer informatie daarover lees je bij Lees meer...

agenda

Maandag 30 augustus gaat het nieuwe badmintonseizoen van start. Dat doen we zoals altijd in Sporthal de Schulpwei! Aan de leden is via mail meer informatie verstuurd. Wil je de mail lezen, kijk dan bij Lees meer ...

Dinsdagavond 14 september zal de Algemene Ledenvergadering gehouden worden in de bestuurskamer van onze buren, voetbalvereniging Blauw Zwart. Aanvang 20.00 uur. De agenda en de jaarverslagen zijn hier te vinden. Op basis van de huidige RIVM richtlijnen (21 augustus) kunnen – buiten het bestuur – nog 30 leden in de bestuurskamer plaatsnemen. De 1,5 meter afstand-regel wordt daarbij in acht genomen. Ervaringen vanuit het verleden leren ons dat deze maximale capaciteit ruim voldoende zal zijn.

bcw

Het seizoen 2020-2021 zit er op! Een heel vreemd seizoen was het wel, zo’n corona-seizoen willen we nooit meer meemaken. Mooi was het dat we het seizoen badmintonnend hebben kunnen afsluiten.
Het bestuur vraagt graag jullie aandacht voor de volgende onderwerpen. Lees verder bij <Lees meer...> over zomerbadminton, vacatures, terugbetaling contributie en de start van het nieuwe seizoen.

Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook