bcw

Het seizoen 2020-2021 zit er op! Een heel vreemd seizoen was het wel, zo’n corona-seizoen willen we nooit meer meemaken. Mooi was het dat we het seizoen badmintonnend hebben kunnen afsluiten.
Het bestuur vraagt graag jullie aandacht voor de volgende onderwerpen. Lees verder bij <Lees meer...> over zomerbadminton, vacatures, terugbetaling contributie en de start van het nieuwe seizoen.

Zomerbadminton
Vanaf maandag 5 juli worden er 4 badmintonbanen in Sporthal de Schulpwei gehuurd van 19.30 uur tot 21.30 uur. Op de enquête kwamen voldoende “ik wil graag doorspelen in de zomer” reacties binnen. Omdat we maar beperkt huren en de sporthal ook schoongemaakt moet worden hebben we afgesproken dat we de douches in de maanden juli en augustus niet gaan gebruiken.
We kunnen normaal badmintonnen, mondkapjes zijn in de sporthal niet meer nodig. De 1,5 meter afstand blijven we natuurlijk wel handhaven, dat hoeft niet tijdens het spelen van een partijtje.

Bestuursvacatures
In een vorig nieuwsbericht hebben we jullie al laten weten dat met ingang van het nieuwe seizoen Ineke Bakker niet meer herkiesbaar is als secretaris van onze vereniging. Voor de vereniging een aderlating!
Op de oproep je aan te melden om één van de drie bestuursvacatures in te vullen, is werkelijk geen enkele reactie binnengekomen. Reken maar dat de overige 4 bestuursleden (Marian Wessels, Melissa van Deursen, Jochem Donath en John Spring in ’t Veld) daarover zéér teleurgesteld zijn. Denkt nu iedereen: dat is niet voor mij, dat doet een ander wel??
Eén ding is zeker, het wordt onmogelijk én een veel te zware belasting voor Marian, Melissa, Jochem en John om op een gezonde wijze de vereniging te besturen.
Nogmaals de openstaande vacatures:
1. Voorzitter BC Wassenaar
2. Secretaris BC Wassenaar
3. Voorzitter PR-commissie

We hopen niet alleen, maar we verwachten een snelle respons zodat we weer met een voltallig bestuur aan de slag kunnen en de overstap kunnen maken naar een heel mooie nieuwe sporthal.
Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen contact met je op.

Terugbetaling contributie
Het bestuur heeft besloten de niet betaalde zaalhuur en de nog terug te ontvangen zaalhuur van de overheid in mindering te brengen op de contributie voor het seizoen 2021-2022. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met de leden die nieuw gekomen zijn en de leden die opgezegd hebben.
Van de Gemeente hebben we nog een kleine 5.000 euro tegoed, zodra dat geld er is kunnen we meer bekendmaken over de kortingen voor het nieuwe seizoen. Maar het goede nieuws is: jullie krijgen de niet betaalde zaalhuur terug!

Start seizoen 2021-2022
We hebben voor het komende seizoen al een huurvoorstel aan de Gemeente gedaan. Zodra alles definitief is, ontvangen jullie een mailtje met de startdata voor het nieuwe seizoen.

Tot slot
Alle laatste informatie zal altijd te lezen zijn op de website www.bcwassenaar.nl. Kijk daar dus regelmatig!
We wensen jullie een prettige en gezonde zomervakantie. Blijf oplettend en we zien jullie graag weer eind augustus/begin september.

Met vriendelijke groet,
Bestuur BC Wassenaar


Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook