BCW-banner-zw-w.jpg

Zeer plotseling is vrijdag 28 januari Jan Looijestijn overleden. In de 80'er jaren was Jan al een aanzienlijke periode lid van BC Wassenaar. In 2017 is hij, samen met zijn vrouw Ria, weer teruggekomen op het BC Wassenaar nest. Nu enthousiast bij de 55-plussers op de woensdagochtend. Helaas heeft dat maar een ruime 4 jaar mogen duren.

Bestuur en leden van BC Wassenaar wensen Ria en de overige familie, kennissen en vrienden de komende periode veel sterkte toe.

Bij <Lees meer...> een 'In Memoriam' van de 55-plussers en de kaart.

In Memoriam Jan Looijestijn
Jan Looijestijn werd in november 2017 lid van BC Wassenaar, nadat zijn vrouw Ria kort daarvoor ook al lid van onze 55-Plus afdeling geworden was. Jan had het snel erg naar zijn zin en kon ook heel sociaal met de andere leden opschieten. Vaak stond Jan al vóór openingstijd te popelen om als eerste op de baan te zijn. Ook kwamen Jan en Ria vaak met leuke ideeën om de Grabbelton wat aantrekkelijker te maken. Creatief maakten ze tevens leuke prijsjes voor de Kaboutergrabbelton in het zomerseizoen. Toen wij ’n keer voor ’n vriendschappelijke wedstrijd in Leidschendam tegen BC Orbiton werden uitgenodigd zorgde Jan er wel voor dat er voldoende 55-Plussers met hem mee gingen.

De 55-Plussers gaan Jan dan ook ontzettend missen.

 

Rouwkaart voor 55 Plus


Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook