competitie

Maandag 9 mei heeft Badminton club Wassenaar wederom een zeer geslaagde clinic verzorgd. Dit keer viel de beurt aan de Jozefschool en kinderen t/m 12 jaar kregen les van 5 begeleiders. De groepen 6 – 7 en 8 kregen een gevarieerd programma van oefeningen en spel voorgeschoteld.

Lees meer...

groteclub

Vrijdag 18 maart heeft Badmintonclub Wassenaar weer een geslaagde clinic verzorgd. Dit keer de beurt aan de Kievietschool waar kinderen van 9 t/m 11 jaar les kregen van 3 trainers. Totaal 3 groepen kregen een gevarieerd programma van les en spel voorgeschoteld.
Lees meer...

bcw

Maandag 30 november was het zover bij Badminton Club Wassenaar. In opdracht van Sinterklaas moest er een leuke avond voor de jeugd georganiseerd worden.

Lees meer...

bcw

Afgelopen weekend was Wassenaar helemaal in de ban van Halloween. Dit was ook te merken bij de badmintonvereniging BC Wassenaar. Zaterdagochtend vond namelijk het Halloweentoernooi plaats in de sporthal. Alle jeugdleden mochten voor dit toernooi een vriendje/vriendinnetje meenemen en ook mochten zij zich verkleden. Ook de Activiteiten commissie was verkleed voor deze ochtend.

Lees meer...

Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook