competitie

Update 10 december: De eerste partijen van de 'terugwedstrijden' zijn achter de rug. Wassenaar 1 redde het niet tegen Leiden en verloor met 6-2. Wassenaar 2 speelde ook tegen een team van BC Leiden en wist met 5-3 te winnen. De wedstrijd van Wassenaar 4 tegen Spotvogels is uitgesteld naar maandagavond 10 december. Op die 10e december zat het Wassenaar 4 niet echt mee, met 5-3 werd er verloren. Klik hier voor uitslagen en het wedstrijdprogramma, voor de verslagen klik op lees meer.

Wassenaar 1 - Leiden 1: 2 - 6
Wassenaar 2 - Leiden 3: 5 - 3
Wassenaar 4 - Spotvogels 1: 3 - 5

Wassenaar 2 - Leiden 3: 5 - 3
Vooraf was de situatie dat Wassenaar op de 3e plaats achter Leiden stond met 1 wedstrijd minder gespeeld. Ook was de uitwedstrijd gelijk gespeeld.
We begonnen met de beide dubbels. De heren Dennis Klaverveld en Jim Stegeman hadden geen moeite met de tegenstanders en wonnen vrij gemakkelijk. De dames Sanne Losekoot en Mandy de Zwart wonnen ook in 2 sets, maar met 22-20 en 21-18 was er meer spanning in de wedstrijd dan bij de heren.
Daarna de enkelspelen. Dennis in 3 sets en Jim in 2 sets konden beide de winst niet naar zich toehalen. Bij de dames was dit anders: Mandy won in 3 sets en Scarlet van der Kwaak in 2 sets hun damesenkel.
Dus met een 4-2 voorsprong begonnen de mix partijen. Jim en Scarlet hadden te veel moeite met het spel van de tegenstander en verloren de mix. Sanne en Dennis gaven alles en wonnen in 3 sets hun mixpartij. De eindstand 5-3. En met de achterstand van 1 uitgestelde wedstrijd, staat team 2 met 1 been op de 2e plaats.

 

 

 


Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook