bcw

De 55+ afdeling van Badminton Club Wassenaar is een prima gelegenheid voor ouderen, die op de woensdagochtend tijd hebben om een leuk partijtje badminton te komen spelen. Het accent ligt niet zo zeer op de te leveren prestatie, maar op het gezellig en sportief bezig zijn. Natuurlijk krijgt de wat gevorderde badmintonspeler ruimschoots de kans om zich sportief te meten in een stevige partij.  

Nieuwe leden worden door de aanwezige begeleiding - voor zover gewenst - ingewijd in de spelregels en kunnen deelnemen aan speciale trainingslessen die worden gegeven. Zo nodig kan men tijdelijk een door BC Wassenaar beschikbaar te stellen badminton racket en shuttle in leen krijgen. Men kan een tweetal keer geheel vrijblijvend meedoen. Daarna is er de keus om direct lid te worden, of te kiezen voor een zgn. strippenkaart voor een tiental keren. BC Wassenaar leden vanaf 55 jaar (recreatiespelers) kunnen tegen gereduceerd tarief ook een dergelijke kaart aanschaffen.  

Iedere laatste woensdag van de maand wordt er een "grabbelton" gehouden, waar men niet verplicht aan mee hoeft te doen, maar waar men steeds in meerdere ronden een andere speelplaats grabbelt. Diegene, die aan het eind van het seizoen de meeste punten bij elkaar gegrabbeld heeft krijgt een wisselbeker uitgereikt.
Voor de leden, die om wat voor reden dan ook, hier niet aan mee willen doen is er een aparte baan gereserveerd. 

De zaal is beschikbaar van 10.00 tot 12.00 uur. Na de persoonlijke verzorging is het niet verplicht, maar wel gezellig om op eigen kosten gezamenlijk een kop koffie te drinken en wat na te babbelen. Naast het sportieve element, zijn dus ook de gezelligheid en sociale contacten van belang. De contributiebijdrage wordt jaarlijks in de Algemene Leden Vergadering bepaald en staat niet alleen hieronder, maar vindt u ook in de informatiefolder welke u kunt downloaden bij het item "Lid Worden".


Als u zich op wilt geven of meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met een van de 55 + commissieleden (zie BC Wassenaar / commissies), op de woensdagochtend in sporthal "De Schulpwei" of via de contactpagina op deze website.

Voor wie:
dames en heren vanaf 55 jaar 

Training:
begeleiding aanwezig

Dag en tijd:
Woensdag 10.00 - 12.00 uur

Kosten (seizoen 2021/2022):
€175,00 per jaar

Samenstelling 55+ Commissie

  Lid
Alberta Slootweg
tel. 070-5112526
Lid
Rob Beuk
tel. 070-5110405

Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook