competitie

Op zaterdag 17 februari  was het weer tijd voor de clubkampioenschappen bij Badmintonclub Wassenaar. Met 26 ingeschreven leden (zowel jeugd als  senior) en 58 wedstrijden werd het een mooie en gezellige zaterdag met spannende wedstrijden. Dit jaar was Marco van Leeuwen na een ernstige blessure weer van de partij en moest  hij in de finale Maarten Konings, vorig jaar onze clubkampioen, verslaan. Dit lukte en opnieuw werd Marco onze clubkampioen. Bij de dames is Eveline Spring in ’t Veld (ook een jaartje overgeslagen) clubkampioen geworden en mocht zij net als Marco de wisselbeker mee naar huis nemen.

Daarnaast haalde Eveline ook bij de damesdubbel met Monique Hilgeman en gemengd dubbel met Maarten Konings de tweede plaats. Marco behaalde met Monique bij de gemengd dubbel ook de eerste plek en bij de herendubbel met Jim Stegeman de tweede plek.
Bij de jeugd zijn er ook leuke wedstrijden gespeeld, maar er waren helaas te weinig inschrijvingen om de heren en damesdubbel te spelen. In de laatste finale partij van de herenenkel in de derde set werd Luc Schiebroek geveld door een zweepslag en moest de wedstrijd opgeven.
Clubkampioenen bij de jeugd werden Nils Zuidhoek en Mandy de Zwart. Zij mochten de wisselbeker gesponsord door Eric van Leeuwen van de sporthal mee naar huis nemen. Er was voor iedere deelnemer een medaille van Domburg sportprijzen. 
Al met al een geslaagde clubkampioenschappendag voor Badmintonclub Wassenaar.
 
De clubkampioenen bij de senioren:
Club2018
 
Winnaars clubkampioenschappen 2018
    
Jeugd    
    
DE
1 Mandy de Zwart
2 Sanne Losekoot
    
HE
1 Nils Zuidhoek
2 Luc Schiebroek
    
GD 
1 Kai van der Ploeg en Cecile Altorf
2 Euan Honeyman en Alice Honeyman
    
Senioren   
    
GD
1 Marco van Leeuwen en Monique Hilgeman
2 Maarten Konings en Eveline Spring in 't Veld
    
DD
1 Scarlet van der Kwaak en Sanne Voogel
2 Eveline Spring in 't Veld en Monique Hilgeman
    
HD
1 Maarten Konings en Remco de Rooij
2 Marco van Leeuwen en Jim Stegeman
    
DE
1 Eveline Spring in 't Veld
2 Mandy de Zwart
    
HE
1 Marco van Leeuwen
2 Maarten Konings

Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook