grabbelton
Maar liefst 1170 euro hebben een twintigtal leden van onze vereniging verdiend door als vrijwilliger aan het werk te gaan op de ijsbaan bij de Haven. De inzet van deze 20 werd uitstekend gecoördineerd door ons bestuurslid Melissa van Deursen, die afgelopen zondag de cheque in ontvangst mocht nemen. Niet alleen Melissa, ook de overige vrijwilligers die zich belangeloos ingezet hebben, wil het bestuur hartelijk danken. Een heel mooi bedrag voor de clubkas hebben zij met 235 uur werken voor onze vereniging verdiend. Volgend jaar weer!
Toen in november het verzoek van de Ice Event organisatie bij BC Wassenaar binnenkwam om de helpende hand te bieden bij het ‘runnen’ van de ijsbaan bij de Haven, hoefde daar maar héél even over nagedacht te worden. Een volmondig JA werd het. Een paar jonge Wassenaarse ondernemers die zo’n gigantisch project durven op te zetten, dat is uniek en geweldig. Aan werkelijk alles was gedacht, belangrijk was vooral dat zoveel mogelijk (vooral jeugdige) Wassenaarders schaatsplezier konden beleven op de Ice Event ijsbaan. Een unieke locatie tussen de Haven en Café Rooie Cor. Voor de Wassenaarse badmintonners was het een geweldige activiteit, die op zeker voor herhaling vatbaar is.
De vele uren, ruim 200, die de leden van BC Wassenaar gewerkt hebben op de ijsbaan waren prima. De sfeer was er altijd, of de badmintonners nu het ijs gingen vegen, schaatsen op maat verstrekten of een kopje koffie inschonken, de lach en het plezier waren er.
Afgelopen zondag werd het Ice Event afgesloten met een borrel voor de sponsoren en de vrijwilligers. Tijdens deze afsluiting werden vele mensen bedankt. Ook de verenigingen, waarvan de leden de handen uit de mouwen hebben gestoken de afgelopen drie maanden, werden in het zonnetje gezet. En hoe! De inzet van de vrijwilligers werd beloond met een donatie voor de vereniging. Uit handen van mede-organisator Elroy Visser ontving bestuurslid Melissa van Deursen van BC Wassenaar een cheque van 1.170 euro! Een ontzettend mooi bedrag, bijeen gespaard door de vrijwilligers van de vereniging.
Op de foto niet alleen de cheque, ook een aantal badmintonners die zich ingezet hebben bij het Ice Event.
BC Wassenaar wil dan ook heel graag de organisatie van het Ice Event danken voor de mogelijkheid om te helpen bij dit unieke evenement en daarmee ook de ‘kas’ van de vereniging van een mooi extraatje te voorzien!
IceEvent12 2

Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook