bcw

Naar aanleiding van de persconferentie van vanavond 13 oktober willen we jullie meenemen in de stappen die nu genomen worden. We zullen niet alleen informatie ontvangen van de Gemeente, ook de Badmintonbond en NOC*NSF gaan aan de slag met een specifiek op afzonderlijke sporten gericht protocol. Zodra hier meer over bekend is, zullen we dat met jullie delen. Bij Lees meer.... de stappen die Badminton Nederland en NOC*NSF in de tijd gaan zetten.

Badminton Nederland: "Laten we ermee beginnen dat zowel wij als bijvoorbeeld NOC*NSF, net als iedereen in Nederland, pas vanavond deze nieuwe maatregelen zullen vernemen en dat dit dan ook betekent dat wij pas na de persconferentie aan de slag kunnen om de aangekondigde maatregelen te verwerken in o.a. protocollen. Hoe gaat dit dan verder in zijn werk?

Morgen komen er verschillende teams, met o.a. vertegenwoordigers vanuit de bonden en NOC*NSF, samen die gaan bekijken hoe deze nieuwe maatregelen omgezet kunnen worden in heldere voorschriften en regels voor de sport. Vervolgens wordt gekeken wat dit dan betekent voor de verschillende sporten. Al deze voor de sport geldende adviezen en regels zullen vervolgens worden verwerkt in het algemene protocol en in het badmintonprotocol.

NOC*NSF zal deze aanpassingen ook verwerken in de FAQ op hun website. Het streven is om morgen aan het eind van de dag deze nieuwe aanscherpingen verwerkt en gepubliceerd te hebben op de verschillende kanalen. Wij willen verenigingen adviseren deze informatie te delen met hun leden via de bij hen beschikbare kanalen. Op deze manier kunnen we er voor zorgen dat iedereen zo snel mogelijk de juiste informatie ontvangt. Het zijn helaas lastige tijden waarin wij momenteel leven! #AlleenSamen krijgen we corona onder controle!"


Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook