bcw

Vandaag is er een mail naar de leden gestuurd met daarin de mededeling dat er 's avonds geen badmintonmogelijkheden zijn. Afgelopen vrijdag is tijdens de persconferentie van Rutte & de Jonge duidelijk geworden dat de nieuwe coronamaatregelen impact hebben op de sport.
De volledige tekst van de mail lees je bij [Lees meer...]

De nieuwe coronamaatregelen die bij de persconferentie van het demissionaire kabinet op vrijdag 26 november werden afgekondigd hebben een grote impact op de sport.
Badmintonnen is namelijk alleen nog toegestaan tussen 5.00 en 17.00 uur. Dit betekent dat er op de maandag- en de woensdagavonden niet meer gespeeld kan worden, voor zowel jeugd als senioren. Gelukkig kan de jeugd nog wel blijven spelen op de zaterdagochtend, datzelfde geldt voor de 55-plussers op de woensdagochtend.
De maatregelen zijn al ingegaan en ze gelden in ieder geval tot 19 december 2021. Hoe de situatie na 19 december gaat worden hangt van veel factoren af en zal bekendgemaakt worden op de eerstvolgende persconferentie (voorlopig gepland op dinsdag 14 december 2021).
De Badmintonbond neemt komende week een beslissing over de wijze óf en zo ja hoe de competitie van de senioren en de jeugd kan doorgaan.

Op de website is de agenda bijgewerkt met de informatie zoals die op dit moment bekend is.
We houden je op de hoogte!

Tot slot: veel leden hebben de contributie over het seizoen 2021/2022 al betaald. Maar….nog niet iedereen! Op de toegezonden factuur staat dat er vóór 1 december 2021 betaald moet worden. Het zou fijn zijn als iedereen zich daaraan wil houden.
Uiteraard zal door de vereniging niet betaalde zaalhuur over het huidige seizoen verrekend worden met de contributie voor het seizoen 2022/2023. Net zoals dat de afgelopen seizoenen gebeurd is!

Met vriendelijke groet,
Bestuur BC Wassenaar


Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook