bcw

Vandaag hebben de leden van BC Wassenaar een mailtje ontvangen met de tekst dat we weer de sporthal in mogen en naar hartelust kunnen badmintonnen. In het kort: kleedkamers, douches en toiletten kunnen gebruikt worden, vanaf 18 jaar is een coronatoegangsbewijs vereist, de kantine is gesloten. Publiek is niet toegestaan, speel je even niet, dan is een mondkanpje verplicht (vanaf 13 jaar) evenals de 1,5 meter afstandsregel. De complete mail staat bij <Lees meer...>

Aan de leden van B.C. Wassenaar,

Het kabinet heeft vrijdag aangekondigd de coronamaatregelen voor de sport te versoepelen. De deuren voor de binnensport gaan onder voorwaarden weer open. De versoepelingen zijn zaterdag 15 januari al ingegaan. De jeugd heeft in een uitstekend verwarmde hal weer kunnen trainen. Maandag de 17e zijn de senioren aan de beurt!

Er gelden geen restricties meer voor wat betreft openingstijden en groepsgrootte, al dient er wel rekening te worden gehouden met de anderhalve meter afstandsregel die verplicht is als die de sportbeoefening niet in de weg staat.

Voor de binnensport is vanaf 18 jaar een coronatoegangsbewijs vereist. Daar zal via de kantine-ingang ook op gecontroleerd worden. Geen CTB betekent écht dat je weer naar huis mag! Kleedkamers, douches en toiletten zijn open. Mondkapjes zijn verplicht voor sporters vanaf 13 jaar, behalve tijdens het sporten.

Onderlinge wedstrijdjes mogen binnen de eigen vereniging. Publiek is niet toegestaan en de kantine is gesloten. Als er vrijwilligers in de kantine zijn, dan kan er wel wat afgehaald worden. Het nuttigen is dan weer niet toegestaan in de kantine en ook niet in de sporthal zelf.

Trainen voor jeugd en senioren start per direct, de deelnemers aan Probeerbadminton kunnen resp. maandag en zaterdag de lessen weer oppakken. De Badmintonbond laat het volgende weten over de bondscompetitie: “Het is echter nog niet toegestaan om competitie te spelen. Over het vervolg van de competitie volgt spoedig meer informatie”. Afwachten dus nog even.

Belangrijkste van dit alles, is dat badmintonnen weer kan! Laten we daar met z’n allen op een gezonde manier gebruik van maken.

We zien jullie graag in de sporthal, in de agenda op de website staan de juiste speeltijden.

Bestuur B.C. Wassenaar


Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook