grabbelton

Vorig jaar zijn we het badmintonseizoen gestart met een leuke gezamenlijke activiteit op maandag 18 september. Dat gaan we dit jaar weer doen, maar dan een maandje later op maandag 21 oktober. Tijdens de Wassenaarse Sportweek (zie voor meer info www.fitinwassenaar.nl) organiseren we het 2e  Grote BCW Grabbeltontoernooi! Wel één heel groot verschil met 2023: toen speelden we nog in Sporthal de Schulpwei, nu is dat Sporthal de Duinpan geworden. Bij [Lees meer ....] kan je verder lezen.

We nodigen hiervoor ALLE leden, oud-leden, familie, vrienden en iedereen die wel een beetje kan badmintonnen uit. In de Wassenaarse Krant komt ook een advertentie te staan.
Een grote mix aan badmintonspelers zal er zijn, die allemaal graag deze leuke sport met elkaar willen spelen. Het doel is vooral plezier hebben!! Ken je iemand die ook mee zou willen doen: gewoon meenemen! We grabbelen een aantal ronden en zorgen dat iedereen een paar leuke potjes kan badmintonnen. 
We starten om 19:45 uur en sluiten uiterlijk zo rond 21:30 uur af met een alternatieve prijsuitreiking en een gezellige borrel in het clubhuis van de Kieviten! 
Wij zorgen voor shuttles, borrelhapjes, een paar kleine prijsjes en de organisatie. Alles vanuit een budget door Fit in Wassenaar beschikbaar gesteld. Jullie zorgen verder voor een gezellige avond😊

Datum: 21 oktober

Tijd: Inloop vanaf 19:30 uur, Grabbelton 20:00 uur tot uiterlijk 21:30 uur
Locatie: Sporthal de Duinpan, Dr. Mansveltkade 11, 2242 TZ  Wassenaar
2eContactpersoon: Scarlet van der Kwaak (voor vragen 06-50418163, ’s avonds of in het weekend)

We zien jullie graag komen de 21e!

Bestuur BC Wassenaar
(Ton, Scarlet, Simon, Jim, Marian en John)


Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook