bcw

Het B.C. Wassenaar van nu heeft voor elk wat wils. Er is badminton voor recreanten en voor competitieliefhebbers. Ook schenken wij speciale aandacht aan de jeugdige en minder jeugdige badmintonners door middel van de jeugd- en 55+ afdelingen. In de sporthal ligt een informatiefolder op u te wachten. Nu al nieuwsgierig, download dan de informatiefolder seizoen 2022 - 2023. Leest u de folder liever in de Engelse taal, dat kan door hier te klikken. Ter gelegenheid van Koningsdag 2023 is een aparte flyer ontwikkeld.

Enige tijd geleden heeft Badminton Nederland een promotiefilmpje gelanceerd. In een paar minuten kan je zien hoe geweldig en dynamisch de badmintonsport is. Top badminton, recreatief badminton, aangepast badminton en jeugdbadminton, het komt allemaal in beeld. Kijk hier maar, dan zie je vanzelf waarom je lid wil worden van een badmintonvereniging.

Om lid te worden van B.C. Wassenaar kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als u daarbij uw naam en telefoon of e-mail aangeeft, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook langskomen op één van onze speeldagen.

10-rittenkaart
Als u nog niet zeker weet of de badmintonsport u wel zal bevallen, maak dan gebruik van de BC Wassenaar 10-rittenkaart! Hiermee krijgt u de kans om de badminton sport te komen proeven zonder dat u lid bent van de vereniging. Het gebruik van de 10-rittenkaart is geheel vrijblijvend. Er is geen inschrijfgeld aan verbonden. Na gebruik van de rittenkaart mag U er niet nóg een kopen, U zult dan lid moeten worden als u bij onze vereniging wilt blijven badmintonnen.
De 10-rittenkaart kost 60 euro, is één jaar geldig en niet persoonsgebonden. Na aanschaf kunnen meerdere mensen dus van één strippenkaart gebruik maken. Kom eens langs in Sporthal 'De Duinpan' op een van onze speelavonden: maandag van 19:30 tot 22:00 uur en woensdag van 20:00 tot 22:00 uur. Leden van onze recreatiecommissie geven daar graag meer informatie. Rackets en shuttles zijn aanwezig. Voor vragen over BC Wassenaar (voor badminton op elk niveau!) of informatie over de strippenkaart kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wij hopen dat u snel kennis komt maken met de badmintonsport bij BC Wassenaar!


Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook