grabbelton

Reporter én erelid Rob Beuk heeft de nodige verslagen en foto's verzameld. Zijn verhalen kan je lezen door op de links te klikken. Wel eerst <lees meer> klikken!

grabbelton

Reporter én erelid Rob Beuk heeft de nodige verslagen en foto's verzameld. Zijn verhalen kan je lezen door naar het 55+ deel van de website te gaan.

grabbelton

Het seizoen is nog maar nét begonnen en onze 55-plussers hebben alweer de nodige informatie voor ons allemaal! Rob Beuk heeft alles verzameld, zijn relaas kan je bekijken en lezen door hier te klikken.

grabbelton

De 55-plussers hebben hun einde-seizoensbrunch achter de rug. Rob Beuk was erbij en laat ons van de gezelligheid meegenieten. Ook de uitslag van de laatste grabbelton van het seizoen 2017/2018 is bekend. Alles is hier te bekijken en te lezen.

grabbelton

De 55-plussers zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest, niet alleen werd er gebadmintond maar ook de diverse verjaardagen werden uitbundig gevierd. Rob Beuk heeft de nodige verslagen aan het papier toevertrouwd. Lees hier wat meer over de gebeurtenissen in de maand februari, maart en april 2018.

 

Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook