grabbelton

Er is weer een maand voorbij, een maand met activiteiten bij de 55-plussers. Rob Beuk heeft ze beschreven. Lees het gerust, klik hier maar.

grabbelton

De standen, teksten en foto's van het toernooi in de maand september zijn aan het papier toevertrouwd door reporter Rob Beuk. Een leuk stuk om te lezen, klik hier maar eens.

grabbelton

Rob Beuk heeft standen, teksten en foto's verzameld over het seizoen 2016/2017. Een leuk stuk om te lezen, klik hier maar eens.

grabbelton

Het wel en wee van de 55+ afdeling en de tussenstand van 55+ grabbelton zijn door de trouwe reporter Rob Beuk weer aan het digitale papier toevertrouwd. Hier kan je de informatie over de maand april 2017 lezen.

grabbelton

Het laatste verslag van Rob Beuk is alweer enige tijd geleden. Alle toernooien en feestelijkheden zijn de afgelopen maanden door waardige vervangers van Rob georganiseerd. Gelukkig was Rob zelf weer in staat een verslag te maken van de afgelopen drie maanden. De verslagen staan in het 'hoekje' van de 55-plussers. Maar natuurlijk ook te lezen via een directe link vanaf de homepage. Klik voor meer leesplezier op de maand januari, februari of maart.

Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook