competitie

In week 5 van de competitie kwamen er maar twee Wassenaarse teams op de baan. Wassenaar 2 wist na de 8-0 overwinning op Conquesto, weer te scoren. Nu werd in Sassenheim Dynamo Sassem met 5-3 verslagen. Wassenaar 1 speelde zondagmiddag in Den Haag tegen het sterke Drop Shot en keerde met een 7-1 nederlaag huiswaarts. Klik hier voor uitslagen en het wedstrijdprogramma, voor de verslagen klik op lees meer.

Drop Shot 6 - Wassenaar 1: 7 - 1
Dynamo Sassem 2 - Wassenaar 2: 3 - 5

Drop Shot 6 - Wassenaar 1: 7 - 1
BC Wassenaar 1 speelde op zondag 4 november tegen een van de toppers uit de competitie. Drop Shot, met een ruim bezet team van 6 spelers, bleek uiteindelijk met 7-1 te sterk voor onze Wassenaarse spelers Maarten Konings, Remco de Rooij, Monique Hilgeman en Sanne Voogel.
Ondanks de grote sterkteverschillen die er binnen deze competitie zijn, worden er zeker mooie partijen gespeeld. Vandaag leverde dit ook weer een aantal spannende 3-setters op. Er werd zelfs zo hard gestreden dat er vandaag 2 bespanningen van rackets gesneuveld zijn. Team 1 gaat hiervoor dus op zoek naar een sponsor ;)
Verder dank aan onze lieve supporter Ineke, die helemaal vanuit Voorschoten op de fiets haar clubgenoten kwam aanmoedigen!

Dynamo Sassem 2 - Wassenaar 2: 3 - 5
Vrijdagavond 2 november speelde Wassenaar 2 tegen Dynamo 2. Het zijn inmiddels bekenden dus het beloofde een leuke en gezellige wedstrijd te worden. De heren en dames begonnen tegelijk met hun dubbels. Arnaud Hélière en Dennis Klaverveld hebben deze wedstrijd helaas net verloren, Scarlet van der Kwaak en Mandy de Zwart hebben wel kunnen winnen. Met een 1-1 tussenstand gingen we de singles in. Dennis startte en heeft 3 heel spannende sets gespeeld, maar hij kwam net iets te kort. Bij de dames mocht Mandy starten. Zij wist makkelijk in 2 sets te winnen. 2-2 was toen de tussenstand, het ging gelijk op. Arnaud was de volgende, ook hij wist net niet te winnen, maar heeft een mooie 3-setter gespeeld. Als laatste mocht Sanne Losekoot zich bewijzen. Ze maakte het in de laatste set nog even spannend, maar wist haar tegenstander toch in 2'en te pakken. Het kwam op de mixen aan! Scarlet en Arnaud speelden de eerste mix. Hoewel ze in de 2e set wat moeite hadden, wisten ze deze toch in 2'en te winnen! Nu de laatste mix nog, gespeeld door Dennis en Sanne. Ook zij wisten de wedstrijd in 2 sets te winnen. Einduitslag: 5-3 voor ons!


 


Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook