grabbelton
Maar liefst 6 wedstrijden zijn er maandag 16 april gespeeld. Alle uitslagen (in rood de meest recente) zie je staan bij [Lees meer...]. Daar lees je ook het programma en de samenstelling van de koppels.

grabbelton

Met de opkomst van 23 mensen was het weer een geslaagde Kerstgrabbelton. Er werden heel wat sportieve partijen gespeeld. Iedereen ging met een prijsje naar huis en dit keer was er een gratis drankje met een pizzapunt. Tot in de late uurtjes was het gezellig aan de bar. Het recreatieteam wenst iedereen hele gezellige feestdagen! Foto's bij <Lees meer>

grabbelton

De recreatiecommissie organiseert een Kerstgrabbelton. De Kerstgrabbelton vindt plaats op maandag 18 december.  De start is om 20.30 uur en de kosten bedragen € 2,00. Iedereen valt in de prijzen, dus zorg dat je erbij bent!
Aansluitend wordt door het bestuur een kerstborrel aan alle leden aangeboden!

kerstbanner

grabbelton

Afgelopen maandag 30 oktober hebben de recreanten hun herfstgrabbelton gehouden. Om half negen zijn we met 5 banen, dus 20 deelnemers gestart. 11 dames en 9 heren, 4 partijtjes van 12 minuten en we spelen altijd gemengd, dus 1 dame mocht voor heer spelen! Om 22.15 uur was de prijsuitreiking bij Eric aan de bar. Onder het genot van ons drankje kwamen de hapjes weer langs en werden de winnaars uit de zak gegrabbeld. De gelukkigen waren dit keer: Max, Toefail, Henk, Lonny, Hester en Ernst. Allemaal gingen ze, de ene met een groter doosje dan de ander, gevuld met bonbons naar huis.
De volgende grabbelton is de kerstgrabbelton op 18 december.Herfst

grabbelton

De bladeren vallen van de bomen, het is herfst, dus weer tijd voor de traditionele HERFSTGRABBELTON voor de recreanten. MAANDAG 30 OKTOBER gaan we gezellig grabbelen, er zijn leuke prijzen die we aan de bar zullen uitreiken aan de gelukkige winnaars. Ook zullen wij weer zorgen voor een borrelhapje bij jullie drankje. We starten om 20.30 uur en de kosten zijn 2 euro. Herfst

Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook