grabbelton

Maandagavond 20 mei hebben de recreanten het seizoen afgesloten met een gezellige grabbelton. Maar 18 deelnemers, veel geblesseerden! Het was ook de avond van de uitreiking prijzen van de onderlinge competitie. Alle uitslagen en (binnenkort) ook de foto's zie je staan bij <Lees meer..>

grabbelton

Op maandag 20 mei vindt het eindgrabbeltontoernooi plaats. Daar beginnen we mee om 20.30 uur en de kosten bedragen € 2,-. Tevens wordt de uitslag bekend gemaakt van de onderlinge competitie. Er zijn weer leuke prijsjes te winnen. We hopen jullie allemaal te zien op de 20e.

grabbelton

Op maandag 17 december was het traditionele Kerstgrabbelton toernooi. We begonnen om half negen op vier banen. Met hier en daar pittige wedstrijden werd er flink gestreden om de punten. Na een verkwikkende douche was het verzamelen aan de bar alwaar Marian eenieder bedankte voor de aanwezigheid en gezelligheid. Voor iedereen was er weer een leuke prijs. Eric zorgde voor heerlijke hapjes. Tot laat in de avond was het nog gezellig vertoeven aan de bar.
De recreatiecommissie wenst iedereen heel gezellige feestdagen en we zien elkaar weer op 7 januari. Bij <lees meer> staan een aantal foto's.

grabbelton

De recreatiecommissie organiseert een Kerstgrabbelton op maandag 17 december.  De start is om 20.30 uur en de kosten bedragen € 2,00. Iedereen valt in de prijzen, dus zorg dat je erbij bent!
Na afloop is de prijsuitreiking in de bar van de sporthal.
kerstbanner

Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook