grabbelton
Op 2 wedstrijden na is alles gespeeld. Bij <Lees meer...> zie je alle uitslagen (in rood de meest recente). Het wedstrijdprogramma en de samenstelling van de koppels zie je daar ook staan.
Niet vergeten: Maandag 20 mei vindt het eindgrabbeltontoernooi plaats. Daar beginnen we mee om 20.30 uur en de kosten bedragen € 2,-. Tevens wordt de uitslag bekend gemaakt van de onderlinge competitie. Er zijn weer leuke prijsjes te winnen. We hopen jullie allemaal te zien op de 20e.

grabbelton

Op maandag 20 mei vindt het eindgrabbeltontoernooi plaats. Daar beginnen we mee om 20.30 uur en de kosten bedragen € 2,-. Tevens wordt de uitslag bekend gemaakt van de onderlinge competitie. Er zijn weer leuke prijsjes te winnen. We hopen jullie allemaal te zien op de 20e.

grabbelton

Op maandag 17 december was het traditionele Kerstgrabbelton toernooi. We begonnen om half negen op vier banen. Met hier en daar pittige wedstrijden werd er flink gestreden om de punten. Na een verkwikkende douche was het verzamelen aan de bar alwaar Marian eenieder bedankte voor de aanwezigheid en gezelligheid. Voor iedereen was er weer een leuke prijs. Eric zorgde voor heerlijke hapjes. Tot laat in de avond was het nog gezellig vertoeven aan de bar.
De recreatiecommissie wenst iedereen heel gezellige feestdagen en we zien elkaar weer op 7 januari. Bij <lees meer> staan een aantal foto's.

grabbelton

De recreatiecommissie organiseert een Kerstgrabbelton op maandag 17 december.  De start is om 20.30 uur en de kosten bedragen € 2,00. Iedereen valt in de prijzen, dus zorg dat je erbij bent!
Na afloop is de prijsuitreiking in de bar van de sporthal.
kerstbanner

grabbelton

Maandag 29 oktober was het weer tijd voor de herfstgrabbelton. Er was een flinke opkomst, ruim 20 sportievelingen, dus 5 banen. De stemming zat er goed in, er werd flink gescoord, soms zelfs dik boven de 30 punten, richting de 40. Om 22.00 uur was de prijsuitreiking in de bar. Dit keer werd er gegrabbeld om de winnaars, dus iedereen maakte kans op een prijs. Het waren Frances, Alex en Beate die met een prijs naar huis gingen. Bij lees meer... een drietal foto's.
Herfst

Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook