grabbelton

Op maandag 28 oktober was het eerste grabbeltontoernooi van de maandagavond recreanten, uit een serie van drie. Voor een aantal leden was dit de eerste keer en ook zij vonden het een leuke en spannende avond. Er werd gespeeld om het aantal punten binnen 12 minuten. Sommigen haalden 18 punten en anderen soms wel 30. Na afloop was er de prijsuitreiking aan de bar. Marian en Yvonne hadden voor leuke plantenbakjes gezorgd. Rick, Ria, Marieke en Marianne gingen met een prijs naar huis. Daarna was het nog even gezellig aan de bar met een hapje en een drankje. Bij <lees meer> staan een aantal foto's.
Het volgende grabbeltontournooi is  op 16 december.

Het recreatieteam meldt: we zijn inmiddels ruim een maand aan het badmintonnen en dus tijd voor een wedstrijd. Op maandag 28 oktober wordt de herfstgrabbelton gehouden. We starten om 20.30 uur en de kosten zijn € 2,00. We hopen op een grote opkomst!

Herfst

grabbelton

Maandagavond 20 mei hebben de recreanten het seizoen afgesloten met een gezellige grabbelton. Maar 18 deelnemers, veel geblesseerden! Het was ook de avond van de uitreiking prijzen van de onderlinge competitie. Alle uitslagen en (binnenkort) ook de foto's zie je staan bij <Lees meer..>

grabbelton

Op maandag 20 mei vindt het eindgrabbeltontoernooi plaats. Daar beginnen we mee om 20.30 uur en de kosten bedragen € 2,-. Tevens wordt de uitslag bekend gemaakt van de onderlinge competitie. Er zijn weer leuke prijsjes te winnen. We hopen jullie allemaal te zien op de 20e.

Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook