grabbelton

Afgelopen maandag 30 oktober hebben de recreanten hun herfstgrabbelton gehouden. Om half negen zijn we met 5 banen, dus 20 deelnemers gestart. 11 dames en 9 heren, 4 partijtjes van 12 minuten en we spelen altijd gemengd, dus 1 dame mocht voor heer spelen! Om 22.15 uur was de prijsuitreiking bij Eric aan de bar. Onder het genot van ons drankje kwamen de hapjes weer langs en werden de winnaars uit de zak gegrabbeld. De gelukkigen waren dit keer: Max, Toefail, Henk, Lonny, Hester en Ernst. Allemaal gingen ze, de ene met een groter doosje dan de ander, gevuld met bonbons naar huis.
De volgende grabbelton is de kerstgrabbelton op 18 december.Herfst

grabbelton

De bladeren vallen van de bomen, het is herfst, dus weer tijd voor de traditionele HERFSTGRABBELTON voor de recreanten. MAANDAG 30 OKTOBER gaan we gezellig grabbelen, er zijn leuke prijzen die we aan de bar zullen uitreiken aan de gelukkige winnaars. Ook zullen wij weer zorgen voor een borrelhapje bij jullie drankje. We starten om 20.30 uur en de kosten zijn 2 euro. Herfst

grabbelton

Maandag 29 mei werd de laatste grabbelton van het seizoen gehouden en was de prijsuitreiking van de onderlinge competitie 2017.  Bij de dames kwam Corry van Vliet als beste uit de bus met 362 punten, bij de heren was dat Max Jetten met 406 punten. De onderlinge competitie was een strijd tussen de koppels Frances Koenen/Rick Noordhoorn en Corry van Vliet/Jeroen Akkerman. Met 20 punten eindigden Frances en Rick bovenaan, op één punt gevolgd door Corry en Jeroen. Alle uitslagen en natuurlijk de foto's zie je staan bij <Lees meer..>

bcw

Maandag 22 mei werden de laatste wedstrijden van de onderlinge competitie 2017 gespeeld. Alle uitslagen (in rood de meest recente) zie je staan bij [Lees meer...]. Maandag 29 mei is de prijsuitreiking na afloop van het grabbeltontoernooi.

grabbelton

Op maandag 29 mei vindt al weer het laatste grabbeltontournooi plaats van dit seizoen. Tevens vindt de prijsuitreiking plaats van de onderlinge competitie. Kom dus allen! Het inschrijfgeld is nog steeds 2 euro, de aanvang is om 20.30 uur.

Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook