grabbelton
Eén wedstrijd werd er gespeeld op maandag 9 maart. Team 5 was in 2 sets te sterk voor team 7. De koppels, het programma en de uitslagen zie je bij <Lees meer...>. In rood de meest recente uitslagen.

grabbelton

De Kerstgrabbelton was dit jaar op maandag 17 december. We speelden met 24 fanatieke badmintonners op 5 banen. Sommigen haalden 18 punten, anderen 28, maar de sfeer was goed, er werd weer sportief gespeeld. Na afloop was het nog gezellig in de bar, waar Marian en Yvonne de prijsuitreiking verzorgden. Iedereen ging met een leuk presentje naar huis. De recreatiecommissie wenst jullie allemaal gezellige feestdagen! Bij <lees meer> staan een aantal foto's.

grabbelton

Op maandag 16 december is het volgende grabbeltontournooi, de kerstgrabbelton. De recreatiecommissie hoopt weer dat jullie allen zullen komen. De aanvang is om 20.30 uur en de bijdrage € 2,00. We gaan er weer een leuke en sportieve avond van maken. Na afloop is er een prijsuitreiking in de bar en iedereen valt hierbij in de prijzen. Noteer 16 december alvast in jullie agenda!

kerstbanner

grabbelton

Op maandag 28 oktober was het eerste grabbeltontoernooi van de maandagavond recreanten, uit een serie van drie. Voor een aantal leden was dit de eerste keer en ook zij vonden het een leuke en spannende avond. Er werd gespeeld om het aantal punten binnen 12 minuten. Sommigen haalden 18 punten en anderen soms wel 30. Na afloop was er de prijsuitreiking aan de bar. Marian en Yvonne hadden voor leuke plantenbakjes gezorgd. Rick, Ria, Marieke en Marianne gingen met een prijs naar huis. Daarna was het nog even gezellig aan de bar met een hapje en een drankje. Bij <lees meer> staan een aantal foto's.
Het volgende grabbeltontournooi is  op 16 december.

Het recreatieteam meldt: we zijn inmiddels ruim een maand aan het badmintonnen en dus tijd voor een wedstrijd. Op maandag 28 oktober wordt de herfstgrabbelton gehouden. We starten om 20.30 uur en de kosten zijn € 2,00. We hopen op een grote opkomst!

Herfst

Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook