grabbelton

Maandag 26 mei was het een gezellige avond bij de recreatie, we speelden onze 3e en laatste grabbelton van dit seizoen en de winnende teams van de onderlinge competitie werden deze avond bekendgemaakt. Na de grabbelton met 23 deelnemers was het in de bar een gezellige drukte, onder het genot van een glaasje en een hapje werden de prijzen uitgereikt.

Allereerst de avondprijzen van de grabbelton, zoals gebruikelijk werden er 4 namen "gegrabbeld" en de gelukkige waren bij de dames Desirée van der Wolf en Yvonne van der Gugten. Bij de heren, Ernst Hagen en Karel van Herwaarden, zij kregen of een mandje zomerplantjes of een flesje wijn.

Hierna volgden de eindstanden van 3 grabbeltonnen en de winnaars waren:

1e dame: Marianne van Leeuwen, 353 punten
2e dame: Marieke Evertse, 352 punten

1e heer: Max Jetten, 386 punten
2e heer: Jeroen Akkerman, 330 punten.
Ook voor hen een bakje zomerplantjes of een flesje wijn.

De uitslag van de onderlinge competitie:

5e plaats: team 3 en team 5, 7 punten
4e plaats: team 1, 10 punten
3e plaats: team 6, 11 punten
Marianne v. Leeuwen, Margriet Visser, Jan van Rossum en Jeroen Akkerman, zij hebben douchegel met deo gewonnen.
2e plaats: team 2, 12 punten
Carola Mooijman, Lonny Noordermeer, Jan Ruigrok en Henk van Veen. Een badhanddoek in geel voor de dames en zwart voor de heren (onze clubkleuren) met douchegel was hun prijs.
1e plaats: team 4, 13 punten
Corrie van der Ploeg en Elly Jansen hebben het met hun mannelijke teamgenoten niet getroffen. Bernard kon slechts 1 keer meespelen en daarna was hij geblesseerd. De 2e heer Syb van Dijk heeft helemaal niet meegespeeld. Voor deze mannen moesten zij dus telkens invallers vragen en Rick Noordhorn en Jeroen Akkerman zijn allebei 2 x ingevallen en als dank hiervoor ontvingen zij met Bernard een flesje wijn, terwijl de dames een bon kregen om bij Me Gusta te gaan eten.

Het seizoen hebben we dus afgesloten, maar we mogen nog tot en met eind juni op de maandagavond spelen en dan houden we zomervakantie.

Het Recreatieteam wenst jullie allemaal een fijne zomer en zien jullie graag weer in het nieuwe seizoen op de baan.

Yvonne van der Gugten
Beate den Engelsman
Marian Wessels


Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook