grabbelton

Het volgende stukje tekst van de Recreatiecommissie was bedoeld voor de oktober-Inside:
We zijn alweer 2 maanden in het nieuwe seizoen en we hebben een paar nieuwe leden mogen verwelkomen. Marian Altorf, voor ons een bekende (haar dochter Cecile speelt bij de jeugd), heeft in het verleden ook al bij de recreatie gespeeld, dus Marian hartelijk welkom weer.

Ook Tina Li en Unni Ettungapaddy, bij deze hartelijk welkom. Nur Hasijim al langer lid, maar nu op de maandagavond: WELKOM. Wij wensen jullie een fijne tijd toe bij onze vereniging.
Naast de nieuwelingen hebben we ook weer een ziekenboeg. Hans Jansen is nog steeds niet de oude en kan helaas nog geen training geven, Jamillah van der Hulst heeft van de zomer haar been gebroken en is daar nu van herstellend en hoopt binnenkort weer te kunnen badmintonnen. Rick Noordhoorn is geopereerd aan zijn knie, is aan het revalideren en ook hij hoopt binnenkort weer te komen spelen. Deze 3 hebben we namens de recreatie een beterschapskaart gestuurd. Marieke Evertse is ook geopereerd en heeft de eerste van 6 chemokuren gehad, namens de recreatie een bloemetje gebracht en later ook nog een kaart gestuurd. Jullie kunnen Marieke de komende tijd ook steunen door haar een kaaartje te sturen, haar adres is Oostdorperweg 77, 2242 NG Wassenaar. Wij wensen allen en Marieke in het bijzonder heel veel beterschap toe.

 


Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook