bcw

Shuttles:
In de sporthal worden shuttles verkocht. De prijzen op de markt variëren nogal. Op deze pagina kunt u zien welke prijzen BC Wassenaar in rekening brengt.

Nylon:
Yonex Mavis 300 geel: per shuttle € 2,50, per koker € 13,--.

Veren:
Yonex Aerosensa 30: per shuttle € 2,25, per koker € 25,--.

Mocht je op een ander moment shuttles nodig hebben of is de voorraad in de sporthal op, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er wordt dan snel contact met je opgenomen.

Clubkleding:
Sinds een aantal jaren kent BC Wassenaar clubkleding. De officiële kleding bestaat uit een geel poloshirt en een zwarte broek of skirt. Zowel de shirts, de shorts als de skirts zijn in diverse maten bij de vereniging te bestellen voor zéér aantrekkelijke prijzen. Het gele poloshirt is standaard bedrukt met het logo van BC Wassenaar en de website www.bcwassenaar.nl. Daarnaast is er op de borst en op de rug ruimte voor het logo van een sponsor. Tot en met het seizoen 2017/2018 (einddatum 30 juni 2018) zijn dat Florein Zorg en Wassenaarders.nl.

KledinglijnBCW

Klik op het plaatje hierboven voor een groter formaat.

Bestellen kan via het bestelformulier, in de sporthal zijn ook met pen in te vullen formulieren verkrijgbaar.

Het ingevulde bestelformulier kan gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Na betaling wordt de bestelling in behandeling genomen en zal de kleding zo spoedig mogelijk geleverd worden.

 


Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook