bcw 

RIVM Corona 200x200In verband met het Coronavirus heeft het bestuur van BC Wassenaar besloten alle badmintonactiviteiten stop te zetten tot en met 31 maart. BC Wassenaar volgt daarmee de adviezen van RIVM, NOC&NSF en Badminton Nederland. Bij <lees meer> wat uitgebreidere informatie.

De ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het coronavirus in Nederland volgen elkaar in hoog tempo op. Deze ontwikkeling raakt velen in Nederland, niet in de laatste plaats de patiënten en hun naasten. 
Het is helaas de verwachting dat dit nieuwe coronavirus nog langere tijd onder de bevolking aanwezig zal blijven. Alle adviezen en maatregelen van het RIVM zijn er op gericht om de gevolgen van deze virusuitbraak in te perken dan wel te vertragen. Dit is een belangrijke doelstelling die NOC*NSF van harte ondersteunt.
Gisteren, donderdag 12 maart, heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen en NOC*NSF heeft geadviseerd om alle sportevenementen waaronder de competitie-, oefen- en trainingswedstrijden af te gelasten. Dit betekent dat alle evenementen en toernooien die gepland staan tot en met 31 maart worden afgelast. Per direct wordt de jeugdcompetitie stilgelegd, ook heeft het bestuur besloten het Bedrijventoernooi (31 maart) niet door te laten gaan.

Omdat het kabinet ook voor heel Nederland opgeroepen heeft de sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen, is eveneens besloten om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, recreatief spelen, overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroep bijeenkomsten ook af te gelasten.

Meer informatie vind je op de website van Badminton Nederland, het RIVM, de Rijksoverheid en het NOC*NSF.


Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook