competitie

Afgelopen zondag liet BC Wassenaar 4 de kans liggen om Voorburg definitief naar het tweede plan te verdringen. Een 5-3 nederlaag met maar liefst 6 driesetters waren het resultaat van een inspannende badminton ochtend. BC Wassenaar 1 ging in speelweek 12 op bezoek bij de koploper van de vijfde divisie Conquesto en kwam met een 6-2 nederlaag huiswaarts. Die overwinning was wel verdiend voor Conquesto, maar zwaar bevochten. BC Wassenaar 2 blijft aan de goede kant van de strijd om de 2e plaats. Zondag werd Limes met 5-3 geklopt. A.s. zaterdag komt nummer 3 van de ranglijst Noordwijkerhout op bezoek. Bij winst is een die 2e plaats zo goed als zeker veilig gesteld. Klik hier voor uitslagen en het wedstrijdprogramma, voor de verslagen klik op lees meer.

competitie

Maandagavond stond de derby tussen BC Wassenaar 1 en het Voorschotense EVBC/Vlietwijk op het programma. Na een aantal stevige partijen trok EVBC/Vlietwijk met 6-2 aan het langste eind. Zondag speelden BC Wassenaar 2 uit tegen Conquesto en BC Wassenaar 4 uit tegen Randstad. Deze twee tegenstanders bungelen onder aan de ranglijst. Dat doen ze nog steeds: BC Wassenaar 2 versloeg Conquesto met 6-2 en BC Wassenaar 4 blijft in de race om het kampioenschap door een 8-0 overwinning op Randstad. Klik hier voor uitslagen en het wedstrijdprogramma, voor de verslagen klik op lees meer.

competitie

Het inschrijfformulier voor het New Age Toernooi 2019 kan je vinden als je hier klikt. Het toernooi wordt op 15, 16 en 17 februari 2019 georganiseerd door BC Hillegom. Vul dit svp zo snel mogelijk in en geef/mail 'm aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit keer is er een extra regel toegevoegd ivm de (verplichte) AVG wetgeving.
Daarnaast willen wij jullie alvast informeren dat er ook dit toernooi tellers nodig zijn bij de finales. Van ELKE vereniging dus ook de onze! Vorig jaar is dit niet goed verlopen dus rekenen we dit jaar (en de komende jaargangen) op jullie! Uiteraard hoef je niet te tellen als je zelf in een finale staat....
Je kan wel alvast bij Jim/de organisatie aangeven welke groep je wel (of niet) wilt tellen!

competitie

De laatste thuiswedstrijden van 2018, dat was week 10. Wassenaar 1 ontmoette Bacluvo en verloor met 6-2. Wassenaar 2 blijft azen op de tweede plaats. Orbiton werd met 6-2 huiswaarts gestuurd, alweer een stap in de goede richting. Wassenaar 4 kreeg een ander team van Orbiton op bezoek. De uitwedstrijd was nog een ruime 7-1 overwinning voor de Wassenaarders, thuis kwam het tot een winst met 5-3. Klik hier voor uitslagen en het wedstrijdprogramma, voor de verslagen klik op lees meer.

competitie

Update 10 december: De eerste partijen van de 'terugwedstrijden' zijn achter de rug. Wassenaar 1 redde het niet tegen Leiden en verloor met 6-2. Wassenaar 2 speelde ook tegen een team van BC Leiden en wist met 5-3 te winnen. De wedstrijd van Wassenaar 4 tegen Spotvogels is uitgesteld naar maandagavond 10 december. Op die 10e december zat het Wassenaar 4 niet echt mee, met 5-3 werd er verloren. Klik hier voor uitslagen en het wedstrijdprogramma, voor de verslagen klik op lees meer.

Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook