competitie

Sporthal de Schulpwei was het decor van de start van de tweede helft van de competitie. De wedstrijd van Wassenaar 1 is uitgesteld tot 11 december. Wassenaar 2 speelde voor de tweede keer op rij met 4-4 gelijk, nu tegen Katwijkse BC. Zou de omslag er zijn? Wassenaar 3 trad aan tegen koploper Noordwijkerhout en moest met 7-1 haar meerdere erkennen in de tegenstander. Wassenaar 4 deed het prima en versloeg tegenstander Noordwijkerhout met een mooie 5-3. Klik hier voor uitslagen en het wedstrijdprogramma, eventuele verslagen lees je na een klik op lees meer.

competitie

De laatste speelweek van de eerste ronde zit erop. In Sporthal de Schulpwei kwamen de tegenstanders op bezoek. Eén ervan vertrok met een overwinning, de overige drie speelden gelijk. Wassenaar 1 deed dat met 4-4 tegen EVBC/Vlietwijk, Wassenaar 2 tegen Veglo en Wassenaar 3 tegen PIP. Wassenaar 4 verloor nipt van koploper De Valken met 5-3. Klik hier voor uitslagen en het wedstrijdprogramma, eventuele verslagen lees je na een klik op lees meer.

competitie

Speelweek 6 ging vrijdagavond van start met een tweetal uitwedstrijden. Wassenaar 2 trad aan tegen koploper Leiden en verloor met 6-2. Wassenaar 3 ontmoette in Sassenheim Dynamo en kwam met een 7-1 nederlaag weer huiswaarts. Wassenaar 4 deed het zondagochtend iets beter, maar moest toch ervaren dat Triaq nét iets beter was (5-3 verlies). Wassenaar 1 speelde zondag tegen Limes en liep tegen een 5-3 nederlaag op. Klik hier voor uitslagen en het wedstrijdprogramma, eventuele verslagen lees je na een klik op lees meer.

competitie

Speelweek 5 was de Wassenaarse badmintonteams niet gunstig gezind. Wassenaar 1 verloor met 6-2 van Dynamo Sassem en blijft daardoor net onder de top hangen. Wassenaar 2 moest het opnemen tegen koploper BIOS en verloor eveneens. Wassenaar 3 speelde afgelopen maandag al tegen EVBC/Vlietwijk dat met 5-3 nét aan te sterk was. Wassenaar 4 tenslotte was de uitzondering: met 6-2 werd van Hillegom gewonnen, een plek bij de eerste vier is er nog steeds. Klik hier voor uitslagen en het wedstrijdprogramma, eventuele verslagen lees je na een klik op lees meer.

competitie

In de vierde competitieweek was het weer tijd voor thuiswedstrijden. Wassenaar 1 deed het prima en versloeg Drop Shot met 5-3, Wassenaar 2 lukte het niet om een gelijkspel uit het vuur te slepen tegen Merenwiek en verloor met 2-6. Wassenaar 3 speelde wel gelijk, tegen Shuttle 74 werd het 4-4. Wassenaar 4 stuurde Katwijk huiswaarts met een 7-1 nederlaag. Klik hier voor uitslagen en het wedstrijdprogramma, eventuele verslagen lees je na een klik op lees meer.

Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook