competitie

Afgelopen weekend was de tweede competitiespeelweek. Wassenaar 1 speelde in Zoeterwoude tegen Shuttlewoude. Beide dubbels waren voor de thuisploeg, maar na de 4 enkelspelen waren de partijen weer in evenwicht. Ook de gemengde dubbels werden eerlijk verdeeld hetgeen resulteerde in een 4-4 eindstand. Wassenaar 2 ging op bezoek bij Boomgaardshoek in Hoogvliet. Met de tweede 6-2 overwinning op rij werd de verre terugreis met tevredenheid afgelegd. Meer detail: klik op Lees meer...

competitie

De twee teams van BC Wassenaar zijn zaterdag de 19e september gestart met de competitie 2020-2021. Wassenaar 1 en Wassenaar 2 speelden beiden een thuiswedstrijd. Wassenaar 1 nam het op tegen de gedoodverfde kampioen Veglo 2 en verloor nipt met 5-3. Wassenaar 2 kreeg Voorburg 6 op bezoek en wist met 6-2 te winnen. Meer detail: klik op lees meer.

competitie

Het komende weekend (14, 15 en 16 februari 2020) wordt het New Age toernooi door Dynamo Sassem georganiseerd. De nodige BC Wassenaar leden doen aan dit oergezellige toernooi mee. Kom dus kijken! De wedstrijden worden gespeeld in Sporthal Wasbeek (Van Alkemadelaan 12, 2172 DH, Sassenheim). Het complete wedstrijdprogramma vind je hier. Bij <lees meer> staan de programma's per dag.

competitie

Het inschrijfformulier voor het New Age Toernooi 2020 kan je vinden als je hier klikt. Het toernooi wordt op 14, 15 en 16 februari 2020 georganiseerd door BC Dynamo Sassem. Vul het formulier svp zo snel mogelijk in en geef/mail 'm aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Let bij het invullen ook op de extra alinea over de AVG wetgeving. 

competitie

Zaterdag 21 september werden de eerste thuiswedstrijden van de nieuwe competitie gespeeld. Wassenaar 1 won met 7-1 van Orbiton en bleef daarmee ongeslagen. Wassenaar 2 speelde tegen een ander team van Orbiton en verloor met 5-3. Ook het herenteam verloor met 5-3, de tegenstander was Sluyk Lekkerkerk. Klik hier voor uitslagen en het wedstrijdprogramma, eventuele verslagen lees je na een klik op lees meer.

Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook