competitie

Week 6 stond in het teken van thuiswedstrijden voor de teams van BC Wassenaar. BC Wassenaar 1 ontving koploper Conquesto en moest de ongelijke strijd met een 8-0 nederlaag bekopen. Wassenaar 2 blijft het goed doen, nu werd de nummer laatst (Limes) met 7-1 verslagen. Inmiddels is het team op de tweede plaats aangeland. Wassenaar 4 speelde om de toppositie tegen Voorburg. Hoewel er met 5-3 werd verloren, blijft Wassenaar 4 toch koploper, Voorburg volgt op slechts twee punten. Klik hier voor uitslagen en het wedstrijdprogramma, voor de verslagen klik op lees meer.

competitie

In week 5 van de competitie kwamen er maar twee Wassenaarse teams op de baan. Wassenaar 2 wist na de 8-0 overwinning op Conquesto, weer te scoren. Nu werd in Sassenheim Dynamo Sassem met 5-3 verslagen. Wassenaar 1 speelde zondagmiddag in Den Haag tegen het sterke Drop Shot en keerde met een 7-1 nederlaag huiswaarts. Klik hier voor uitslagen en het wedstrijdprogramma, voor de verslagen klik op lees meer.

competitie

De vierde competitieweek bestond uit een drietal thuiswedstrijden. Wassenaar 1 stond afgelopen maandag al op de baan en verloor nipt met 5-3 van EVBC/Vlietwijk. Zaterdag kwamen de teams 2 en 4 in actie. Beide teams wisten ruim te winnen. Wassenaar 2 behaalde de maximale score tegen Conquesto met een 8-0 overwinning, Wassenaar 4 kon één partij niet tot winst brengen en won met een ruime 7-1 van Randstad. Met deze uitslag nestelde Wassenaar 4 zich comfortabel op de eerste plaats. Klik hier voor uitslagen en het wedstrijdprogramma, voor de verslagen klik op lees meer.

competitie

De derde competiteweek was er een met wisselend succes. Wassenaar 1 verloor in het begin van de week met 6-2 van Bacluvo. Wassenaar 2 en 4 reisden zaterdag naar Leidschendam en kwamen beiden met de volle buit weer terug. Wassenaar 2 versloeg Orbiton met 5-3 en Wassenaar 4 was met 7-1 te sterk voor het vijfde team van Orbiton. Klik hier voor uitslagen en het wedstrijdprogramma, voor de verslagen klik op lees meer.

competitie

De eerste thuiswedstrijden van de competitie 2018/2019 werden dit weekend afgewerkt. Met nieuwe clubkleding en mooie banners van sponsor Light Design in Sporthal de Schulpwei was de start. Veglo kwam op bezoek bij Wassenaar 1 en vertrok met een 6-2 winst. Ook Wassenaar 2 verloor met 6-2, tegenstander Shuttlewoude was net even te sterk. Wassenaar 4 was veel te sterk voor Merenwiek en wist met 8-0 te winnen. Klik hier voor uitslagen en het wedstrijdprogramma, voor de verslagen klik op lees meer.

Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook