competitie

Vandaag heeft Badminton Nederland besloten om per direct alle lopende competities voor het seizoen 2020/2021 te beëindigen. Door de verlenging van de huidige lockdown tot minstens dinsdag 9 februari is het niet meer mogelijk om de reeds opgestarte competities nog uit te spelen. Dit besluit betreft de gehele Bondscompetitie, recreantencompetitie en de jeugdcompetities in alle regio’s. Op dit moment is er nog geen zicht op wanneer er versoepelingen plaatsvinden, maar als de situatie het mogelijk maakt dan wordt er een alternatief ontwikkelt. Deelname is dan op vrijwillige basis.

competitie

Zaterdag 3 oktober speelde de beide Wassenaarse teams weer thuis. Wassenaar 1 speelde met 4-4 gelijk tegen de huidige nummer 2 Limes. Een mooie prestatie. Wassenaar 2 wist ongeslagen te blijven door met 5-3 te winnen van Schollevaar en nam daarmee ook de tweede plaats van Schollevaar over, eveneens een puike prestatie. Nu is er een paar weken een geplande competitiepauze. Eind oktober is de eerste wedstrijd weer. Meer wedstrijddetails: klik op Lees meer...

competitie

Afgelopen weekend was de tweede competitiespeelweek. Wassenaar 1 speelde in Zoeterwoude tegen Shuttlewoude. Beide dubbels waren voor de thuisploeg, maar na de 4 enkelspelen waren de partijen weer in evenwicht. Ook de gemengde dubbels werden eerlijk verdeeld hetgeen resulteerde in een 4-4 eindstand. Wassenaar 2 ging op bezoek bij Boomgaardshoek in Hoogvliet. Met de tweede 6-2 overwinning op rij werd de verre terugreis met tevredenheid afgelegd. Meer detail: klik op Lees meer...

competitie

De twee teams van BC Wassenaar zijn zaterdag de 19e september gestart met de competitie 2020-2021. Wassenaar 1 en Wassenaar 2 speelden beiden een thuiswedstrijd. Wassenaar 1 nam het op tegen de gedoodverfde kampioen Veglo 2 en verloor nipt met 5-3. Wassenaar 2 kreeg Voorburg 6 op bezoek en wist met 6-2 te winnen. Meer detail: klik op lees meer.

competitie

Het komende weekend (14, 15 en 16 februari 2020) wordt het New Age toernooi door Dynamo Sassem georganiseerd. De nodige BC Wassenaar leden doen aan dit oergezellige toernooi mee. Kom dus kijken! De wedstrijden worden gespeeld in Sporthal Wasbeek (Van Alkemadelaan 12, 2172 DH, Sassenheim). Het complete wedstrijdprogramma vind je hier. Bij <lees meer> staan de programma's per dag.

Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook