competitie

Afgelopen zaterdag was de laatste speelronde van de senioren badmintoncompetitie, seizoen 2018/2019. Voor de BC Wassenaar teams was al een beetje duidelijk hoe de vlag ervoor stond. Zelf was BC Wassenaar 4 vrij, maar de runner-up Voorburg had nog een wedstrijd tegoed tegen Randstad, de nummer laatst van de divisie. Voorburg bleek overduidelijk te sterk en won met 7-1 en nam daarmee ook de eerste plaats over van BC Wassenaar 4. Ook een tweede plaats was er weggelegd voor BC Wassenaar 2. In de laatste wedstrijd werd Dynamo Sassem met 5-3 verslagen. BC Wassenaar 1 kreeg Drop Shot op bezoek, het werd een 5-3 nederlaag. Bijna nog werd de laatste plaats overgedaan aan EVBC/Vlietwijk, maar dat werd op één punt na niet gered. Klik hier voor uitslagen en het wedstrijdprogramma, voor de verslagen klik op lees meer.

competitie

In week 13 de voorlaatste reeks met thuiswedstrijden. En daar mogen we best over naar huis schrijven! Zaterdag kwam Dynamo Sassem op bezoek voor de wedstrijd tegen BC Wassenaar 1. Veel spannende partijen en uiteindelijk een heel mooi 4-4 gelijkspel. BC Wassenaar 2 heeft vrijwel zeker de 2e plek veilig weten te stellen in een onderonsje tegen nummer 3 Noordwijkerhout. Het werd ook daar 4-4. Nog steeds is er een koppositie voor BC Wassenaar 4, maar vermoedelijk was de 7-1 winst op Invictus niet voldoende voor het kampioenschap. Voorburg versloeg Orbiton met 7-1 en staat nu met 1 wedstrijd minder gespeeld maar 1 puntje achter. Klik hier voor uitslagen en het wedstrijdprogramma, voor de verslagen klik op lees meer.

competitie

Afgelopen zondag liet BC Wassenaar 4 de kans liggen om Voorburg definitief naar het tweede plan te verdringen. Een 5-3 nederlaag met maar liefst 6 driesetters waren het resultaat van een inspannende badminton ochtend. BC Wassenaar 1 ging in speelweek 12 op bezoek bij de koploper van de vijfde divisie Conquesto en kwam met een 6-2 nederlaag huiswaarts. Die overwinning was wel verdiend voor Conquesto, maar zwaar bevochten. BC Wassenaar 2 blijft aan de goede kant van de strijd om de 2e plaats. Zondag werd Limes met 5-3 geklopt. A.s. zaterdag komt nummer 3 van de ranglijst Noordwijkerhout op bezoek. Bij winst is een die 2e plaats zo goed als zeker veilig gesteld. Klik hier voor uitslagen en het wedstrijdprogramma, voor de verslagen klik op lees meer.

competitie

Maandagavond stond de derby tussen BC Wassenaar 1 en het Voorschotense EVBC/Vlietwijk op het programma. Na een aantal stevige partijen trok EVBC/Vlietwijk met 6-2 aan het langste eind. Zondag speelden BC Wassenaar 2 uit tegen Conquesto en BC Wassenaar 4 uit tegen Randstad. Deze twee tegenstanders bungelen onder aan de ranglijst. Dat doen ze nog steeds: BC Wassenaar 2 versloeg Conquesto met 6-2 en BC Wassenaar 4 blijft in de race om het kampioenschap door een 8-0 overwinning op Randstad. Klik hier voor uitslagen en het wedstrijdprogramma, voor de verslagen klik op lees meer.

competitie

Het inschrijfformulier voor het New Age Toernooi 2019 kan je vinden als je hier klikt. Het toernooi wordt op 15, 16 en 17 februari 2019 georganiseerd door BC Hillegom. Vul dit svp zo snel mogelijk in en geef/mail 'm aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit keer is er een extra regel toegevoegd ivm de (verplichte) AVG wetgeving.
Daarnaast willen wij jullie alvast informeren dat er ook dit toernooi tellers nodig zijn bij de finales. Van ELKE vereniging dus ook de onze! Vorig jaar is dit niet goed verlopen dus rekenen we dit jaar (en de komende jaargangen) op jullie! Uiteraard hoef je niet te tellen als je zelf in een finale staat....
Je kan wel alvast bij Jim/de organisatie aangeven welke groep je wel (of niet) wilt tellen!

Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook