competitie
De inhaalwedstrijd van week 11 voor Wassenaar 4 werd maandagavond gespeeld. Wassenaar 4 had minimaal een 4-4 gelijkspel nodig om de derde plaats te kunnen bemachtigen. Het team liet er geen gras over groeien en wist met 6-2 te winnen van Katwijkse BC. Klik hier voor uitslagen en het wedstrijdprogramma, een eventueel verslag lees je na een klik op lees meer.

competitie

De laatste competitieronde zit erop, voor Wassenaar 4 nog een inhaalwedstrijd a.s. maandag. Wassenaar 1 sloot af met een mooie 5-3 overwinning op Dynamos Sassem. Het al gedegradeerde Wassenaar 2 deed het leuk tegen de onaantastbare kampioen BIOS. De nederlaag was beperkt: 6-2. EVBC/Vlietwijk was net aan te sterk voor Wassenaar 3 en ging met een 5-3 overwinning terug naar huis. Wassenaar 4 tenslotte won netjes met 6-2 van Hillegom en kan a.s. maandag (bij minimaal een gelijkspel) nog op de 3e plaats eindigen! Klik hier voor uitslagen en het wedstrijdprogramma, eventuele verslagen lees je na een klik op lees meer.

competitie

Week 13 begon al op maandagavond voor Wassenaar 1. Van EVBC/Vlietwijk werd met 5-3 verloren. Wassenaar 3 haalde een wedstrijd uit week 11 in, ook dit team verloor met 5-3. De tegenstander was Shuttle '74. Donderdag een knappe prestatie van Wassenaar 4. Met maar liefst 6-2 werd de uitwedstrijd van koploper De Valken gewonnen. Zondag speelde Wassenaar 3 gelijk tegen Triaq en verloor Wassenaar 2 met 5-3 van Veglo, die laatste uitslag betekent degradatie. Helaas! Klik hier voor uitslagen en het wedstrijdprogramma, eventuele verslagen lees je na een klik op lees meer.

competitie

Van vier verschillende afdelingen kwamen bij toeval alle nummers 2 naar Sporthal De Schulpwei. Een moielijke zaterdag voor de boeg, alle Wassenaarse teams zijn immers lager geklasseerd. Alleen Wassenaar 3 wist een puntje binnen te slepen, met 4-4 werd gelijkgespeeld tegen Dynamo Sassem. Alle andere wedstrijden werden door Wassenaar met 5-3 verloren. Wassenaar 1 deed dat tegen Limes, Wassenaar 2 was net niet sterk genoeg voor Leiden en Wassenaar 4 moest zijn meerdere erkennen in Triaq. Klik hier voor uitslagen en het wedstrijdprogramma, eventuele verslagen lees je na een klik op lees meer.

competitie

Afgelopen week erg veel sneeuw en onverantwoord om op bezoek te gaan bij de tegenstanders. Dat overkwam afgelopen maandag de teams 3 en 4. Wassenaar 1 speelde zondag tegen Drop Shot en kwam met een 4-4 gelijkspel terug. Wassenaar 2 verloor in Leiden van Merenwiek met 6-2. Wassenaar haalde op 15 januari in tegen Shuttle '74 en verloor met 5-3. Klik hier voor uitslagen en het wedstrijdprogramma, eventuele verslagen lees je na een klik op lees meer.

Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook