grabbelton

Zoals jaarlijks, sloot onze vereniging, gesponsord door Service Apotheek Langstraat, het recreantenseizoen min of meer af met een zeer geslaagd Grabbel- en eindtoernooi.

Met de start in de herfst, een vervolg met de kerst en eindgrabbelton in mei, konden de deelnemende recreanten aan deze grabbeltonnen een totaal aantal punten verdienen over het gehele jaar genomen. Yvonne van der Gugten met 319 punten als winnaar op het erepodium, gevolgd met een puntje minder door Romeo Talakua. De derde prijs was voor Dolf Wielders en Marianne van Leeuwen eindigde als 4e.
In januari is ook de onderlinge recreantencompetitie gestart, waarvan op deze avond ook  de winnaars bekend werden gemaakt. Een dik verdiende eerste plaats bij de dames voor Marian Wessels, gevolgd door Anita Knijnenburg en Margriet Visser. Bij de heren stond apetrots Max Jetten op het erepodium met aan beide zijde de nummer 2, Bernard van den Oever en de nummer 3, Hans Kukler. De poedelprijzen in dit zeer geliefde toernooi gingen naar Henk van Veen en Elly Jansen.

eind 2012

De gelukkige winnaars: Marian Wessels en Max Jetten.


Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook