grabbelton

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN voor alle leden van BC Wassenaar op zaterdag 17 februari van 9.00 tot circa 17.00 uur

Inschrijven kan door het inschrijfformulier in te vullen en in te leveren bij één van de toernooicommissieleden (Jim Stegeman, Monique Hilgeman, Ineke Bakker) of door een mail te sturen met de relevante gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het inschrijfformulier voor de senioren is hier te downloaden, de jeugdleden moeten hier klikken.

Schrijf allen in en je bent verzekerd van een gezellige dag vol met leuke en spannende badmintonwedstrijden!!

Meer informatie over de clubkampioenschappen kom je tegen bij <lees meer>

Clubkampioenschappen 2018
Zaterdag 17 februari (jeugd en senioren)

Elk jaar organiseert de toernooicommissie van onze vereniging clubkampioenschappen, waaraan ieder lid van BC Wassenaar mee kan doen. Hieronder volgt een korte toelichting op dit toernooi.

Clubkampioenschappen senioren
Het toernooi waaraan alleen leden van onze vereniging mogen meedoen; het is dus een onderling toernooi. Aangezien er de afgelopen jaren slechts een paar recreanten zich inschreven in de B groep en dat daarom alle spelers in de A groep ingedeeld werden zodat er toch door iedereen gespeeld kon worden, kan er dit jaar alleen in de A groep worden ingeschreven. De toernooicommissie zal er bij de indeling rekening mee houden zodat er wel leuke wedstrijden gespeeld kunnen worden.

A: competitiespelers en recreatiespelers die lid zijn van BCW

Je kunt je inschrijven in drie onderdelen:
1. herenenkel, damesenkel
2. herendubbel, damesdubbel
3. gemengd dubbel

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kunnen onderdelen vervallen.
Bedenk wel dat als je voor drie onderdelen inschrijft, je veel wedstrijden achter elkaar moet spelen.

Clubkampioenschappen jeugd

De naam zegt het al, aan dit toernooi kunnen alleen de jeugdspelers van BC Wassenaar meedoen. De toernooicommissie organiseert dit in samenwerking met de trainers van de jeugd. De afgelopen jaren waren er te weinig inschrijvingen in de B groep en werden alle inschrijvingen ingedeeld in de A groep. Dit jaar is er alleen de A groep en de toernooicommissie zal bij de indeling er voor zorgen dat er leuke wedstrijden gespeeld kunnen worden.

A: spelers van team 1, 2, 3  en opstapteam 01.

In 1996 heeft Eric van Leeuwen van “Sporthal De Schulpwei” twee wisselbekers beschikbaar gesteld voor de clubkampioenen van de heren- en damesenkel in de A-groep.
Vorig jaar zijn deze bekers gewonnen door Luc Schiebroek en Mandy de Zwart.

Dit jaar worden de clubkampioenschappen voor de jeugd en senioren gespeeld op:

zaterdag 17 februari 2017 van 9.00 tot circa 17.00 uur

Inschrijfformulieren zijn vanaf 27 januari in de hal aanwezig, maar zijn ook te downloaden voor de senioren en de jeugd. Lukt dat niet dan zijn ze op te vragen bij Ineke via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Jeugdspelers die ook in de seniorencompetitie spelen kunnen zich bij zowel de jeugd als de senioren inschrijven, maar maximaal 4 onderdelen.
De inschrijfformulieren moeten uiterlijk ingeleverd worden op zaterdag 10 februari bij één van de toernooicommissieleden of via de mail naar Ineke Bakker (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Tot ziens op de clubkampioenschappen van BC Wassenaar!
De toernooicommissie (Jim, Monique en Ineke)


Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook