competitie

Het New Age toernooi in Noordwijkerhout heeft BC Wassenaar dit jaar niet de felbegeerde wisselbeker opgeleverd. Na 3 dagen toernooi in Sporthal De Schelft in Noordwijkerhout, ruim 26,5 uur pure speeltijd, 467 wedstrijden en maar liefst  187 deelnemers waarvan 32 van Badminton Club Wassenaar zit het badmintonweekend waar 6 verenigingen uit de Bollenstreek ieder jaar naar uitkijken er weer op.
Een leuk en vooral heel gezellig weekend met veel winnaars. Vorig jaar won Badminton Club Wassenaar (gesponsord door Service Apotheek Langstraat) nog de beker. Dit jaar zijn wij helaas eerste van onder geworden. Uiteraard niet getreurd, want ook onze vereniging heeft dit jaar absolute kampioenen.
In de leeftijdscategorie 10 t/m 12 jaar hebben Manon Dompeling, Raymond van Vliet en Mandy de Zwart prijzen gewonnen. De damesdubbel werd door Mandy en Manon gewonnen, Raymond werd samen met Manon tweede bij de Mix. Manon werd tweede bij de damesenkel.
Dennis Klaverveld en Remco de Rooij bemachtigden de tweede plaats bij de herendubbel in hun leeftijdscategorie.
In de competitieklasse 7 en 8 wederom kampioenen, Peter Akerboom en Bernard van den Oever werden eerste in de herendubbel. Tweede zijn John Spring in ’t Veld en Vincent Moy geworden in de 5e en 6e competitieklasse. Jim Stegeman en Maarten van Vliet ontvingen de eerste prijs voor de herendubbel in hun categorie, competitieklasse 3 en 4.
Ook bij de dames twee kampioenskoppels. Mineke Kiel en Sanne Voogel wonnen de eerste prijs in de categorie 5e en 6e klasse en Ellen van Vliet en Sonja van der Marel ontvingen de eerste prijs in de categorie 3e en 4e klasse.
Voor foto’s kunt u een kijkje nemen op onze website, www.bcwassenaar.nl of op onze Facebook-pagina.