bcw

gerrit

to live without my music

it would be impossible to do

in this world of troubles

my music pulls me through!











Klik hier voor de kaart

 

 

 

 

 


Maandagmiddag 10 september 2012 hoorden wij dat ons lid en bestuurslid, onze vriend, ons maatje, onze tegenstander en onze medespeler

Gerrit Molema

de strijd tegen zijn ziekte niet heeft kunnen winnen. In de aanwezigheid van zijn geliefden is Gerrit maandagmiddag rustig ingeslapen. Gerrit is 56 jaar geworden.

Dat juist Gerrit door deze ziekte getroffen werd is ongelooflijk. Eerst als jongen, later als man stond hij altijd voor iedereen klaar. Altijd bereid iets voor of met je te doen, nam het initiatief op momenten dat anderen dat niet meer wilden of konden en bleef geloven in zijn eigen ideeën en plannen. Enorm sterk was hij daarin.

Van nabij hebben we dat ook kunnen meemaken tijdens zijn ziekte. Een kleine twee jaar is Gerrit zo positief mogelijk omgegaan met zijn ziekte, hij probeerde steeds maar weer dat lichtpuntje aan de horizon te vinden. Eenmaal gevonden, dan klampte hij zich daaraan vast. Maar die horizon was steeds moeilijker te bereiken, Gerrit kreeg ook steeds minder energie om zijn zoektocht naar dat lichtpuntje voort te zetten.

Toen Gerrit het bestuur op 13 juni liet weten dat hij had besloten al zijn activiteiten als bestuurslid PR van BC Wassenaar met onmiddellijke ingang stop te zetten, wisten we dat we Gerrit niet lang meer in ons midden zouden hebben.

Zonder Gerrit een nieuw seizoen in, zonder die man die zo vreselijk veel betekende voor onze vereniging, voor velen is het nog niet te geloven.

Gerrit was een belangrijke pijler in het bestuur van onze vereniging. Altijd weer had hij nieuwe, verfrissende en vaak ook ludieke ideeën. Heerlijk was het om met hem daarover in discussie te gaan, voortrazend in zijn enthousiasme leek hem niets onmogelijk!

Gerrit zorgde voor veel: sponsors, adverteerders, teksten in de lokale nieuwsbladen, ludieke fietspuzzeltochten, gekke ledenwerfacties, leuke foto's, uitjes voor actieve leden en nog veel meer. En als er een keer iets niet mocht lukken? Zijn tomeloze energie en juist ook zijn veerkracht zorgden ervoor dat 'niet lukken' uit zijn woordenboek verdween.

Het is moeilijk te beseffen en te accepteren dat een geweldig mens als Gerrit niet meer deel kan uitmaken van deze wereld. Verslagen zijn we. Onbegrip en vragen resten, helaas is de realiteit er.

Wij zullen Gerrit missen, héél erg.

Conny, Michael, Dennis en Angela, wij leven met jullie mee. Voor jullie is het nog moeilijker dit verlies te accepteren, sterkte daarbij!

Bestuur BC Wassenaar


Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook