bcw

Maandag 3 februari organiseert het Bestuur van BC Wassenaar, samen met de PR commissie, een brainstormsessie. Onderwerp zal zijn hoe we onze vereniging aan meer leden kunnen helpen. We weten allemaal dat we de club en het spelletje leuk vinden. Maar....hoe laat je dat anderen weten? De volledige tekst van de uitnodiging krijg je te lezen als je op de 'lees meer' knop klikt.

Help je club aan een toekomst! 

Beste clubleden,

Zoals onze voorzitter in de nieuwjaartoespraak heeft aangegeven, is het letterlijk ‘5 voor 12’ bij onze club. Om te zorgen dat wij als vereniging met elkaar onze favoriete hobby/sport/gezellige avond in de week kunnen blijven behouden, organiseren wij een brainstorm-bijeenkomst. Dit jaar willen wij graag nog een aantal nieuwe jeugd- en  seniorleden welkom heten. Vanuit deze brainstorm-bijeenkomst zetten wij een wervingscampagne op en daarbij kunnen we ieders hulp goed gebruiken. Bij deze willen wij jullie op het hart drukken, dat dit echt noodzakelijk is.

Daarom alle hands aan dek!

Laten wij gebruik maken van elkaars kwaliteiten of kwaliteiten in onze kennissenkring.
Kun jij, of iemand uit jouw omgeving een bijdrage hierin leveren? Hoe klein dan ook?
Bij deze nodigen wij iedereen uit voor de brainstorm-bijeenkomst op:

Maandag 3 februari om 21.00 uur in de sporthal

Heb je ideeën?

Kan je een coole flyer en/of poster ontwerpen of ken je iemand die dat kan; ken je iemand die goedkoop drukwerk kan leveren; heb je ideeën om via de nieuwe media (facebook, twitter) leden te gaan werven; wil je helpen bij het organiseren van verjaardagfeestjes met badminton; ken je een leraar/lerares op een basisschool; enzovoorts….
Eigenlijk vragen we je: “Kun je originele ideeën bedenken?“

Weet jij wat onze club zo leuk maakt en kun je dit overdragen aan potentiële badmintonners?

Denk met ons mee en geef je op!

Aanmelden kan bij Bernard van den Oever:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

o   ja           ik kom 3 februari 2014 om 21.00 uur

o   ja/nee     ja ik wil graag meewerken maar ben verhinderd op 3 februari.

Ben je verhinderd a.s. maandag en je hebt een leuk idee of heb je in je kennissenkring iemand die ons een (deskundig) handje kan helpen, laat dat dan zo snel mogelijk weten aan Bernard.

Ieders inbreng is gewenst en wordt gewaardeerd

Je bent van harte welkom,
Het bestuur en PR commissie

 


Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook