bcw

Op 1 juni 1974 werd Badmintonclub Wassenaar opgericht. We zijn nu zover, dat we het 40 jarig jubileum kunnen vieren. Dat doen we in gepaste sfeer voor de Wassenaarse jeugd en de (oud) leden. Zowel het jeugd event als de feestavond worden op zaterdag 24 mei georganiseerd. Lees verder voor meer informatie.

Zaterdagmiddag 24 mei vindt van 14.00 tot 16.00 uur het Speed & Fun Badminton event voor de jeugd plaats. Alle Wassenaarse jeugd tussen de 6 en 16 jaar is meer dan van harte welkom in Sporthal de Schulpwei. Er kan die middag zeer ontspannen gebadmintond worden én - heel belangrijk - er is nog een hele grote verrassing..... De voormalig Nederlands kampioen Dennis Tsjin Asjoe komt langs en geeft een clinic samen met zijn iets minder bekende broer. Het beloofd een wervelende show te worden, die mag je gewoon niet missen.

's Avonds vanaf 20.30 uur zijn de (oud) leden uitgenodigd voor een gezellige feestavond in het Dorpscentrum (Schoolstraat, Wassenaar). De avond heeft het karakter van een Amerikaanse instuif (dus: wij zorgen voor de drank en de leden nemen zelf de hapjes mee). Uiteraard is er een muzikale en cabareteske invulling, geheel verzorgd door eigen leden.

Om het feestelijk karakter extra cachet te geven, worden de mannelijke homo sapiens verzocht om met wit overhemd en zwarte stropdas/strik te verschijnen. De dames laten we vrij in hun creatie. Rond 24.00 uur proosten we op de volgende 40 jaar.

Voor de inkoop van spiritualiën is het fijn als jullie aangeven als je wel/niet komt. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en laat het ons weten.


Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook