bcw

Op de Algemene Ledenvergadering van BC Wassenaar werden twee jubilarissen in het zonnetje gezet door Marian Wessels, de voorzitter van de recreatiecommissie. Corry Beijersbergen (40 jaar lid) en Jeroen Akkerman (25 jaar lid) werden niet alleen voorzien van een mooi boeket bloemen, maar ook van resp. een zeer mooie handdoek en een gegraveerde pen.

JeroenCorrie25en40jaarNadat de twee jubilarissen in het zonnetje waren gezet, zette waarnemend voorzitter Ineke Bakker de net geopende Algemene Ledenvergadering voort. Echt veel spannende of heikele  punten waren er niet. Jeugdvoorzitter Marco van Leeuwen en penningmeester John Spring in 't Veld waren aftredend en ook herkiesbaar. Dat laatste gebeurde ook. Het bestuur is nog niet compleet, een voorzitter en een voorzitter van de PR commissie zijn méér dan welkom.

De vergadering ging accoord met een contributieverhoging voor alle leden van 5 euro. De leden die meedoen aan de seniorencompetitie betalen nog eens 5 euro extra. Het dalende ledenaantal baart het bestuur zorgen, leuke ideeën (o.a. een buurmannen en -vrouwentoernooi) werden geopperd met het doel nieuwe leden te werven. Het in stand houden van het huidige ledenaantal is minimaal noodzakelijk om in 2024 het 50-jarig jubileum te kunnen vieren. Voor dat jubileum zal de komende jaren een reserve worden opgebouwd als de jaarcijfers dat toelaten.

 


Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook