competitie

Op zaterdag 18 maart was het weer tijd voor de clubkampioenschappen bij Badmintonclub Wassenaar. Met 34 ingeschreven leden (zowel jeugd als senior) en 65 wedstrijden werd het een mooie en gezellige zaterdag met spannende wedstrijden. Dit keer was er ruimte om een nieuwe heren clubkampioen te huldigen aangezien onze voormalige, al jaren op rij clubkampioen, Marco van Leeuwen uit de running is door een ernstige blessure.  Maarten Konings is onze nieuwe clubkampioen geworden bij de dames was Mandy Akerboom de sterkste.
Maarten won daarnaast ook de gemengd dubbel met Scarlet van der Kwaak .
Bij de dames mocht Mandy Akerboom de beker mee naar huis nemen. Daarnaast haalde Mandy ook bij de damesdubbel met Sabine Roelandse en gemengd dubbel met Dennis Klaverveld de tweede plaats en mocht zij net als alle andere prijswinnaars een kado kiezen uit o.a. de gesponsorde prijzen van sporthal de Schulpwei consumptiemunten en bonbons van  Van Lith Chocolatiers uit Leiden. 
Bij de jeugd zijn er ook leuke en spannende wedstrijden gespeeld. Helaas kreeg Edward Wilson een shuttle in zijn oog en moest daardoor zijn laatste wedstrijden opgeven. Het ging wel al snel weer beter en gelukkig was dit de enige blessure op deze zaterdag.
Clubkampioenen bij de jeugd werden Luc Schiebroek en Mandy de Zwart. Zij mochten de wisselbeker gesponsord door Eric van Leeuwen van de Sporthal mee naar huis nemen. Er waren ook weer mooie prijzenstandaards en voor iedere deelnemer een medaille gesponsord door Domburg sportprijzen. Verder won Luc ook bij de herendubbel met Nils Zuidhoek en Mandy de damesdubbel met Sanne Losekoot de eerste prijs.
 
Een overzicht met de winnaars van de BCW Clubkampioenschappen 2017:
 
JEUGD
DD
1. Sanne Losekoot en Mandy de Zwart
2. Cecile Altorf en Sophie van Dijke
HD
1. Luc Schiebroek en Nils Zuidhoek
2. Quentin Hélière en Kai van der Ploeg 
GD
1. Nils Zuidhoek en Sanne Losekoot
2. 2. Luc Schiebroek en Juliëtte Talakua
DE
1. Mandy de Zwart
2. Sanne Losekoot
HE
1. Luc Schiebroek
2. Nils Zuidhoek
 
SENIOREN
DD
1. Akkemay van Leeuwen en Sanne Voogel
2. Mandy Akerboom en Sabine Roelandse 
HD
1. Arnaud Hélière en Jim Stegeman
2. Dennis Klaverveld en Vincent Moy
GD
1. Maarten Konings en Scarlet van der Kwaak
2. Dennis Klaverveld en Mandy Akerboom
DE
1. Mandy Akerboom
2. Akkemay van Leeuwen
HE
1. Maarten Konings
2. Remco de Rooij 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook