agenda

Vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) organiseert BC Wassenaar tussen 17.00 uur en 19.00 uur een paar gezellige uurtjes in de bar van Sporthal de Schulpwei. Op zondag 9 april hebben alle leden een uitnodigingsmailtje ontvangen, namens het bestuur. Naar nu blijkt is deze mail bij enkele leden in de spam-box terechtgekomen. Daarom bij <lees meer...> de integrale versie van de uitnodiging.

Dag allemaal,
 
Medio februari hebben jullie van het bestuur een uitnodiging ontvangen om te brainstormen over hoe BC Wassenaar ervoor staat en wat we kunnen en moeten veranderen. Op 23 februari hebben we met 16 leden bij elkaar gezeten. In een workshopachtige vorm zijn er een heleboel opmerkingen geplaatst, tips en ideeën gegeven, vragen gesteld, enzovoorts. 
Vrijwel alle onderdelen van de brainstormsessie leidden tot een vorm van discussie, soms niet, maar dan waren we het gewoon met elkaar eens!
Een vijftal leden heeft getracht om het vele wat er geroepen is tot een handzaam document om te vormen. Daar zijn we al een heel eind mee. Vele opmerkingen konden gegroepeerd worden en voor de punten die nog niet opgepakt zijn, zal in de eerstvolgende bestuursvergadering een besluit vallen. Ook waren er enkele acties die zo simpel uit te voeren waren dat we er gelijk wat mee gedaan hebben. 
Zo is op een paar punten de website aangepast en kan je onder het menu-item ‘De Club’ veel meer informatie vinden over shuttles en clubkleding. Binnenkort komt er ook een bijlage met mooie voorbeelden van de clubkleding. Bij de toernooicommissie staat nu ook een link naar de toernooikalender van Badminton Nederland, je kan daar zelf uitzoeken naar welk toernooi je zou willen gaan. Altijd up-to-date omdat die website door de bond onderhouden wordt. Nieuwe leden krijgen vanaf volgende week een welkomstbrief, met daarin heel veel informatie over onze vereniging, waar ze met vragen terechtkunnen en met de vraag of we hun persoonlijke gegevens goed overgenomen hebben van het inschrijfformulier. 
Bij de jeugdcompetitiewedstrijden worden de tegenstanders in de sporthal opgevangen door gastvrouw Scarlet van der Kwaak. Er wordt verteld waar de kleedkamers zijn, op welk veld er gespeeld wordt en de meegereisde ouders krijgen een kopje koffie aangeboden. Dit levert heel veel positieve reacties op bij de tegenstanders. We zijn eigenlijk best benieuwd hoeveel ons voorbeeld zullen volgen ?. 
En niet geheel onbelangrijk: we gaan in de bar van de sporthal een eigen hoekje inrichten! We hebben van Eric toestemming daarvoor. Op 14 april komt een ander actiepunt aan het licht, we houden dan de eerste borrel op de plek waar ons hoekje gaat komen. Onder het genot van een drankje (deels van de vereniging, deels tegen gereduceerde prijzen) en een klein hapje van de vereniging hopen we je die vrijdag om 17.00 uur te treffen in de bar van de sporthal.
Er is nog veel meer te vertellen en we willen ook graag dat meer leden gaan nadenken over bijvoorbeeld de inrichting van het hoekje en op welke wijze zij daar een bijdrage aan kunnen leveren.
 
Dat gaan we dus doen tijdens onze eerste borrel (er is overigens meer dan voldoende frisdrank beschikbaar) vrijdag de 14e. Het is Goede Vrijdag, wordt het de aanzet voor een vernieuwde toekomst van BC Wassenaar?
 
Groet,
Namens het bestuur,
Mandy, Scarlet, Peter, Marco en John
 
PS: Graag horen we van je of je vrijdag aanwezig kan zijn, een simpel antwoord (ja of nee) naar helpt ons daarbij.
Mocht je er niet bij kunnen zijn vrijdag de 14e april tussen 17.00 en 19.00 uur en je wil graag nog een aantal ideeën, opmerkingen kwijt? Dat kan via een mailtje naar . Wil je meedenken met de inrichting van ‘ons’ hoekje, heb je tijd om te helpen, laat het ons wel snel weten. We willen de vaart er graag inhouden!


Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook