BCW banner zw w

De uitnodiging om afscheid van Lucy te nemen kan je hier lezen.

 Zaterdag 24 februari is op 76 jarige leeftijd overleden ‘onze’

Lucy van der Veer

LucyLucy en badminton, dat was een twee-eenheid. Haar sport was het, dat én het kijken naar haar favoriete voetbalclub Feyenoord, thuis en in de Kuip. Samen met wat flatbewoners van de Ter Weerlaan begon Lucy met het badmintonnen bij de recreatie, al gauw gevolgd met competitiedeelname en het spelen van toernooien. Niet alleen om te winnen, maar vooral voor de gezelligheid. De laatste toernooitjes die Lucy speelde waren bij de 55+ afdeling van onze vereniging, enthousiast deed ze daar aan mee.

Lucy en iets doen voor de vereniging, ook dat was een twee-eenheid. Bijna teveel om op te noemen, begeleiding bij de recreatie, jarenlang een zeer gedreven bestuurslid, lid van de toernooicommissie en tot slot was ze een heel fijn vertrouwenspersoon.

Lucy en de medemens, weer een twee-eenheid. Voor haar stond de mens centraal, werkelijk bij alles. Ze wilde er zijn voor iedereen die een beroep op haar deed of gewoon een vraag stelde.

Vanaf september begon Lucy te kwakkelen met haar gezondheid. Onderzoek na onderzoek, dan weer thuis, dan weer in het ziekenhuis. Er gloorde hoop, op 23 februari werd ze in het LUMC geopereerd en die operatie slaagde. Helaas ontstonden er complicaties, Lucy overleed zaterdag.
Met Lucy zullen we een ontzettend mooie, lieve vrouw gaan missen. Zo mooi was ze in alles. Voor ons is dit verlies al groot en onbegrijpelijk, laat staan voor haar Geert, haar dochters Marlies en Saskia, haar kleinkinderen en haar familie en kennissen.

Wij wensen hen dan ook heel veel sterkte!

Bestuur BC Wassenaar


Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook