agenda

Het is zover! Na ruim 52 jaar met veel plezier in Sporthal de Schulpwei gebadmintond te hebben gaan we verhuizen naar de nieuwe sporthal. Eindelijk iets nieuws, iets moois, iets schoons, het was echt nodig. De laatste speeldagen in de Schulpwei zijn: maandag 25, woensdag 27 en zaterdag 30 maart. De kantine gebruiken we woensdag de 27e maart voor het laatst. De week erna gaan we spelen in de nieuwe sporthal. Die sporthal is gebouwd op het terrein van de Kieviten, iets verder richting het westen.

Volg de gele lijn op onderstaande tekening.

Route nieuwe sporthal

De 55-plussers gaan als eersten van de nieuwe sporthal gebruik maken, op woensdagochtend 3 april van 10 tot 12 uur. Die ochtend huren we 8 badmintonbanen om ook andere leden de gelegenheid te geven bij het eerste moment aanwezig te zijn. Neem dan wel je badmintonspullen mee, zodat je ook een partijtje kan spelen: wennen aan de vloer, wennen aan het licht, wennen aan de kleedkamers, wennen aan de douches etc. Die ochtend zijn er 4 banen gereserveerd voor de 55-plussers en 4 banen voor de overige leden. Dat er die ochtend de nodige foto’s gemaakt worden zal logisch zijn.

De jeugd speelt vanaf zaterdag 6 april in de nieuwe hal, twee dagen later is het op maandagavond 8 april voor de recreanten en de competitiespelers zover. Ook zij kunnen dan terecht in de nieuwe hal.

De kantine in de nieuwe hal is pas medio mei gereed. Tot die tijd zullen we een drankje kunnen nuttigen in de nood-kantine, een oude strandtent vlak bij de ingang van de Kieviten.

Uiteraard kunnen we tegen de nodige kinderziektes aanlopen, die zijn er om verholpen te worden!

Maar……  om in de nieuwe hal te kunnen spelen, zullen ook onze materialen verhuisd moeten worden. Daar hebben we je hulp bij nodig. Zoals het er nu naar uitziet kunnen we verhuizen op donderdag de 28e en vrijdag de 29e maart. Dinsdag 2 april kunnen we dan de laatste materialen verhuizen. Kan je ons een paar uurtjes helpen op een van de genoemde dagen, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef daarin aan welke dag en welke tijd voor jou het beste uitkomt. Ben je in het bezit van een busje of kan je dat ‘regelen’, dan zou dat helemaal fijn zijn.

Je zal begrijpen dat we bij de verhuizing niet zonder jouw hulp kunnen, en…. hoe vaak in je leven maak je de verhuizing naar een nieuwe sporthal mee…..

In de tekst hierboven hebben we het steeds over de nieuwe sporthal. Er is namelijk nog geen naam bekend!
Je mag meedenken, verzin een leuke toepasselijke naam voor de nieuwe hal en wie weet, misschien wordt jouw voorstel wel de naam van de nieuwe sporthal! Op de website van de Gemeente staat meer informatie, klik hier om die informatie te lezen.

Het bestuur wenst je ontzettend veel speelplezier toe in de nieuwe sporthal.

Met vriendelijke groet,

Bestuur BC Wassenaar


Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook