bcw

BC Wassenaar organiseert voor haar oud-leden een grabbelton-avond. Naast het feest van de herkenning met andere oud-leden zou ook de hernieuwde kennismaking met de sport een stimulans kunnen zijn om weer eens te gaan badmintonnen.
De grabbelton zal plaatsvinden in sporthal “De Schulpwei” te Wassenaar op maandagavond 13 oktober 2014 van 19.30 uur tot 22.00 uur. Uiteraard doen ook de leden van BC Wassenaar mee.

Je kunt je inschrijven tot 6 oktober via het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het inschrijfgeld voor de grabbelton bedraagt € 2,00, dit kan op 13 oktober in de zaal worden voldaan.
 
Oud-leden die geen uitnodiging hebben ontvangen zijn natuurlijk ook van harte welkom. Daarom het verzoek om deze mededeling zoveel mogelijk door te sturen naar oud-leden die je nog kent! Geef hun email-adres dan ook aan ons door voor de toekomstige activiteiten voor oud-badmintonleden. Wijzigingen in jouw mail, adres of telefoon graag ook aan ons doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Wij hopen dat de grabbelton een succes wordt. Dat kan alleen als ieder het naar zijn zin heeft. Als commissie zullen we er alles aan doen om de grabbelton te laten slagen, dus kom allen.
Wij nodigen je dan ook van harte uit om er op 13 oktober 2014 bij te zijn.
 
Met vriendelijke groet,
De recreatiecommissie van BC Wassenaar

 


Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook