zwartebalkbanner

Na een zeer kort ziekbed is zondag 2 juli MARIA KOMEN overleden. Maria kennen we al uit een ver BC Wassenaar verleden. Ooit was zij jeugdvoorzitter en enthousiast competitespeelster. Samen met haar man Hans ontdekte ze enkele jaren geleden het 55+ badminton bij onze vereniging. Ongeveer 3 weken geleden werd Maria ziek, afgelopen zondag overleed ze. 
Bestuur en leden van BC Wassenaar wensen Hans, de kinderen en kleinkinderen en de overige familieleden en vrienden bijzonder veel sterkte toe de komende periode.

Bij <Lees meer...> een 'In Memoriam' van de 55-plussers en de kaart.

IMG 0215

Nadat Hans Komen al vele jaren lid was van de 55-plus afdeling van BC Wassenaar, haalde hij zijn vrouw Maria in september 2012 over om ook eens kennis te maken met die gezellige woensdagochtend club waar na het sporten geen alcohol met bitterballen, maar koffie en vaak gebak genuttigd werden. Maria had letterlijk snel de smaak te pakken en met haar vaardigheid, ooit eerder bij BC Wassenaar opgedaan werd ze een jaar later al nummer 1 in de jaarlijkse grabbelton. Ook in 2016 was ze eerste dame en niet te geloven speelde ze kort geleden op woensdag 31 mei nog de sterren van de hemel en behaalde ze wederom de hoogste score en zou Maria bij het Eindeseizoenfeest het begeerde zilveren Alberta-schaaltje uitgereikt krijgen. Maar begin juni werd Maria ziek en na wat onderzoeken stuurde Hans ons een zeer vervelend bericht, dat er uitzaaiingen op de lever gevonden waren en in de slagader van de lever zat een trombose, die bij een normaal mens in de arm of been zit “.

Er zouden allerlei behandelingen gaan volgen, maar op 22 juni kregen Maria en Hans het slechte nieuws, dat het ziekenhuis niets meer voor Maria kon doen, omdat het een zeer agressieve vorm van kanker op de lever, alvleesklier en rug was. De levensverwachtingen waren enkele weken tot enkele maanden en nog eerder dan verwacht moest Maria op 27 juni noodgedwongen naar het hospice in Sassenheim, waar ze op zondag 2 juli is overleden op een leeftijd van 70 jaar.

Kaart1

Kaart2


Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook