zwartebalkbanner

Woensdag 5 juli overleed ons oud 55+ lid SJOERD VAN DER WERF op 71 jarige leeftijd. Sjoerd stopte met het actieve badmintonnen medio 2015, zijn ziekte liet het niet meer toe zijn favoriete sport te beoefenen. 

Bestuur en leden van BC Wassenaar wensen Martha, de kinderen en kleinkinderen alle sterkte toe.

Bij <Lees meer...> een 'In Memoriam' van de 55-plussers en de kaart.

dokter SjoerdSjoerd van der Werf kenden we als echtgenoot van Martha, die jaren geleden ook al badminton speelde bij onze club. Sjoerd speelde al geruime tijd in Den Haag op dinsdag badminton met wat andere gepensioneerden, maar vond het spel te matig en ging via het gebruik van een strippenkaart vanaf februari 2014 eens uittesten of hij wat pittiger spel kon spelen bij onze 55-plus afdeling op de woensdagochtend. Sjoerd voelde zich al snel thuis en vond voldoende tegenstand om na het verlopen van de 10 rittenkaart lid te worden van BC Wassenaar. Hij speelde ook met ons mee in de zomermaanden bij sportpark Mariahoeve en nodigde ons uit voor de 55-plus nieuwjaarsreceptie op 7 januari 2015 bij hem en Martha thuis.
Helaas sloeg in de zomer van 2015 het noodlot toe en Sjoerd als oude MDL arts van het Westeinde ziekenhuis en Bronovo kreeg dezelfde diagnose als zijn vroegere patiƫnten. Tijdens zijn kuren en behandelingen in het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis in Amsterdam kwam Sjoerd nog regelmatig langs om met een positief verhaal het ingewikkelde genezingsproces uit te leggen. Zelfs nam hij nog de tijd om na de Kerstgrabbelton op 16 december 2015, alvast zijn verjaardag van 30 december met ons te komen vieren. Sjoerd had weer heel graag komen badmintonnen, maar vanwege botontkalking door de vele medicatie deed hij dat maar liever niet om breuken te voorkomen. Op 17 juni j.l. kregen we geen goed nieuws over de gezondheid van Sjoerd, de tumor was resistent geworden. Op donderdag 29 juni is hij noodgedwongen overgebracht naar het Hospice van Wassenaar, waar Sjoerd op 5 juli is overleden.
Wij wensen Martha en kinderen alle sterkte toe.

KaartSjoerd


Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook