competitie

Alweer een lekker zaterdagje voor BC Wassenaar en een prima afsluiter van de eerste competitiehelft. Allevier de tegenstanders werden op een nederlaag getrakteerd. Bij team 4 was dat vrij simpel (8 - 0), de overigens teams moesten fors aan de jos. BC Wassenaar 1 haalde een krappe 5 - 3 zege op Onder Ons, de teams 2 en 3 wisten beiden Lisse net van een geijkspel af te houden en scoorden ook 5 - 3. Zaterdag 28 november spelen alle Wassenaarse teams weer thuis, in Sporthal de Schulpwei. Klik hier voor uitslagen en standen.

Wassenaar 1 - Onder Ons 6: 5 - 3
Wassenaar 2 - Lisse 6: 5 - 3
Wassenaar 3 - Lisse 7: 5 - 3
Wassenaar 4 - Lisse 8: 8 - 0

Vandaag weer een kans om zoveel mogelijk punten binnen te halen om een voorsprong te nemen op de nummer 2 uit de competitie. We zijn nog steeds in een spannende race om kampioen te worden!
Mark van der Akker kon vandaag helaas niet meespelen, hij moet zijn knie een weekje rust geven. Wel was hij de hele wedstrijd aanwezig om ons aan te moedigen. De dubbels waren snel gespeeld. Zowel Marco van Leeuwen en Jim Stegeman als Scarlet van der Kwaak en Eveline Spring in 't Veld hadden weinig moeite met hun tegenstanders. Een goed begin dus met een 2-0 voorsprong.
Marco speelde een spannende single. De eerste set ging ver in de verlenging. Gelukkig wist hij deze wel te winnen maar moest hij de tweede set gewonnen geven aan de tegenstander. De derde, en bepalende, was uiteindelijk weer een puntje voor BCW.
De eerste damesenkel was voor Eveline, zij wist in drie sets haar tegenstander te verslaan.
Jim was ondertussen ook van start gegaan met zijn wedstrijd. De twee heren waren zeker aan elkaar gewaagd, helaas was de tegenstander net iets sterker. Bij een van de laatste slagen in de damesdubbel voelde Scarlet iets niet goed zitten in haar schouder. Hierdoor moest zij haar damessingle gewonnen geven aan de tegenpartij. Door deze pech komt er ook een breuk in haar toe nu toe ongeslagen status in de single.
De tussenstand: 4-2.
De twee mixen werden tegelijk gespeeld. De eerste mix speelde Marco en Scarlet. Door hun sterke spel wonnen zij met gemak hun partij. Jim en Eveline hadden het wat lastiger. Helaas konnen zij niet voor het laatste puntje zorgen.
Einduitslag : 5-3.
Met weer 5 punten erbij op zak, kijken we uit naar de wedstrijd van volgende week zaterdag!