competitie

Wassenaar 1 kwam zondag met een nette 6-2 overwinning terug van Drop Shot en komt daarmee weer in de top terecht. Verder waren gelijke spelen troef! Wassenaar 2 en 3 deelden de punten met Orbiton en Zeemeeuwen. Wassenaar 4 deed dat al op 10 oktober tegen Leiden. Wassenaar 5 behaalde een hele mooie winst tegen Drop Shot 5-3. Klik hier voor uitslagen en programma.

Drop Shot 7 - Wassenaar 1: 2 - 6
Orbiton 2 - Wassenaar 2: 4 - 4
Zeemeeuwen 5 - Wassenaar 3: 4 - 4
Leiden 7 - Wassenaar 4: 4 - 4
(al gespeeld op 10 oktober)
Drop Shot 15 - Wassenaar 5: 3 - 5

We speelden vandaag anders dan gebruikelijk qua wedstrijdverdeling. Dit kwam door Juliette Talakua, want die moest eerder weg.
HD: Daan van Veen en Romeo Talakua: In de eerste set was het gevoel "dit gaan we verliezen". Niets was minder waar! We wilden er een goed gevoel aan overhouden en dus speelden we met veel plezier en inzicht. Dit resulteerde in een winst in 2 sets! Hoe blij kan je zijn!
DD: Juliette en Kirsten Dompeling: verliep niet geheel naar wens. 1e set verloren,  2e set 16-19 vóór, maar uiteindelijk verloren. Jammer, maar resetten voor de volgende partijen.
HE 1: Robin de Zwart: Helaas in 3 sets verloren. Het was een "close" finish, maar had er een goed gevoel aan overgehouden.
HE 2: Daan: Eerste set gewonnen, maar de 2e en de 3e set was Drop Shot toch te sterk.
DE 1: Juliette: In 2 sets gewonnen. Goed en tactisch gespeeld.
DE 2: Kirsten: Kreeg na coaching van Robin en Romeo, een glimlach van oor tot oor bij elk gewonnen punt. Maar ook bij een verloren punt! Hierdoor bleef ze in de wedstrijd en met 19-21 en 10-21 was het een zeer goede wedstrijd met mooie behaalde punten.
GD 1: Robin en Kirsten: Kansen goed benut. Coaching tips van Robin en Romeo toegepast wat het resultaat opleverde, in 2 sets winst!
GD 2: Romeo en Juliette: Na een gefrustreerde 1e set verlies, een krappe 2e set winst,  was het de 3e set die de tegenstander "overklaste". 9-21 winst voor ons!
Uitslag: Dropshot 15 - BC Wassenaar 5: 3-5.