BC Wassenaar 1 genoot van een vrij weekend. Alle overige teams moesten in de week tussen het New Age toernooi en de clubkampioenschappen 'vol aan de jos'. Team 2 blijft goed presteren, nu werd De Ritte met 5 - 3 verslagen, Wassenaar 4 versloeg Spijkenisse en het vijfde team verloor nét aan met 5 - 3 van Schoonhoven.De beide opstapteams zorgden ook voor punten, het eerste won met 7 - 1 van Noordwijkerhout, het tweede wist gelijk te spelen tegen Hillegom.

De Ritte 2 - Wassenaar 2: 3 - 5
Karn Singh was onze 1e heer. Hij had het moeilijk in de 1e set, maar in de 2e set wil hij altijd winnen met niet meer dan 10 punten tegen en dit heeft hij dan ook gedaan (HE 1: 18-21; 9-21). Nils Uiterwijk had het erg moeilijk als onze tweede heer, maar dit kwam zeer zeker grotendeels door die verschrikkelijke rotbaan! Verlies voor onze Nils met 21-17 en 21-19. Toch goed gedaan! Jessika van Duyvenvoorde speelde de eerste damesenkel. Dit had ze makkelijk kunnen winnen, maar vanwege die zaal (waar we het net al over hadden) ging het iets moeilijker. Maar toch een tweede overwinning met 18-21, 21-16 en 17-21. Yvanka Westland verloor in 2 sets, geheel dankzij die verschrikkelijke rotbaan! Eindstand DE 2: 21-6; 21-9 (en wat een arrogantie bij de tegenstanders!!).
De mix van Pip Meershoek en Karn ging lekker, maar in de 2e set kwam de tegenstander opeens terug. Toch wonnen zij met: 11-21 en 19-21. De mix van Yvanka en Nils ging ook erg lekker en dus nog een overwinning met 18-21 en 14-21!! De Herendubbel ging ook lekker bij onze boys Karn en Nils. En ook hier hield Karn de punten in de tweede set t/m 11 punten tegen: 14-21, 10-21.
En dan als laatst, de Damesdubbel van Jessika en Pip. De 1e set was een opwarmertje, maar werd helaas verloren. De 2e set ging goed en werd gewonnen! Toen kwam de laatste en 3e set, daar waren de meiden even de weg kwijt en van hun à propos af en ook deze werd verloren (21-19, 11-21 en 21-10).
Uiteindelijke eindstand: 3-5 gewonnen door BC Wassenaar !!!

De vloer plakt als secondelijm aan je schoenen
De tellers staan op tupperware krukjes van de Zeeman voor €0,98 !!!
“Badmintonnen in een koektrommel”, aldus Coach Carla Meershoek!

Onder Ons 3 - Wassenaar 3: ? - ?

Spijkenisse 5 - Wassenaar 4: 2 - 6
Team 4 op bezoek in Spijkenisse met een goede vloer hahaha. 1e heer Luc ging als een raket van start 21-15 en 22-20 eerste punt binnen. 2e heer Wesley ook in zeer goede doen 21-19 en 21-9 punt twee binnen. Daar Manuela met rugklachten aan de kant bleef, was Stephanie de eerste dame en speelde weer eens een zeer goede partij en
won met 21-10 en 21-18 en is weer op de weg terug naar haar oude vorm. De tweede dame Tessy, die voorlopig vast mee speelt, verloor haar enkel in 12-21 en 13-21, maar speelde zeker een zeer goede partij. Eerste mix, Guilliaume met Stephanie, wonnen hun partij makkelijk in 21-13 en 21-14. Zeer goed gespeeld dat beloofd wat voor de clubkampioenschappen! Tweede mix Wesley en Tessy verloren net aan met 19-21 en 20-22 maar die speelden voor het eerst met elkaar, goed gespeeld. HD Luc met Guilliaume daar had de tegenstander totaal geen antwoord op. Het is dat ze nog een beetje dolden anders was het een zeer korte wedstrijd geweest. Nu was het 21-13 en 21-12.
Toen de verassing Tessy met Stephanie dat werd een zeer leuke wedstrijd met zeer sterk spel aan het net van Tessy en achter gesteund door Stephanie een driesetter die door ons gewonnen werd in 21-17;14-21 en 21-16
Uiteindelijk werd de stand 6-2 voor Wassenaar :-D
Zeer gezellige vereniging met een kleine sporthal: 4 banen.

Schoonhoven 1 - Wassenaar 5: 5 - 3

Noordwijkerhout 1 – Wassenaar O1: 1 - 7
We hebben zaterdag 10 maart van 9.00 tot 11.45 tegen BK Noordwijkerhout1 gespeeld.
Helaas werd Simon tijdens de wedstrijd ziek en heeft maar een halve partij gespeeld.
De uitslag:
Simon HE 21-9 21-5 (ziek, niet uitgespeeld)
Erwin + Vincent DD 21-14 13-21 19-21
De jongens hebben het echt spannend gemaakt zoals je aan de uitslagen kan zien (4x een driesetter).

DD Maarten Konings en Dennis Klaverveld 21-16 21-19

De einduitslag was 4-4 weer een gelijke wedstrijd. Wij hadden dit weekend maar 1 meisje en drie jongens. Het was vroeg op en dat voor de zondag. De ontvangst in Hillegom was goed geregeld. Het waren sportieve wedstrijden.