competitie

In week 7 sloeg Wassenaar 1 er rustig op los. Tegen Hiillegom werd de maximale overwinning behaald: 8-0. Wassenaar 3 slaagde er niet in tot winst te komen tegen Noordwijkerhout, met 7-1 werd er verloren. Het opstapteam kwam met een mooie 4-4 terug van de verre uitwedstrijd tegen Ribad. Klik hier voor uitslagen en het wedstrijdprogramma. 

competitie

De zesde speelweek stond alweer op het programma. Wassenaar 1 was vrij, Wassenaar 2 zag Lisse met 6-2 winnen. Mooie overwinningen waren er voor Wassenaar 3 (8-0 tegen ROAC) en het inmiddels bovenaanstaande opstapteam (8-0 tegen Randstad). Klik hier voor uitslagen en het wedstrijdprogramma. 

competitie

Er werd ingehaald, de wedstrijden van week 3 waren verplaatst naar 31 maart. Maar liefst 3 van de 4 teams wisten te winnen. Wassenaar 1 deed dat met 8-0 van Mix, Wassenaar 2 versloeg Hillegom met 5-3. Een ander team van Hillegom ging wel met de winst naar huis, met 5-3 werd Wassenaar 3 verslagen. Het opstapteam blijft positief verbazen. Deze week werd Quintus met de maximale 8-0 score verslagen. Klik hier voor uitslagen en het wedstrijdprogramma. Bij <Lees meer..> een leuk verslag van het opstapteam.

competitie

In week 5 stonden er 3 thuiswedstrijden op het programma, Wassenaar 1 was dit weekend vrij. Wassenaar 2 speelde tegen het eerste team van EVBC/Vlietwijk, het werd een 5-3 nederlaag. Ook Wassenaar 3 wist niet tot winst te komen en zag Conquesto met 6-2 teruggaan naar Zoetermeer. Het opstapteam van Conquesto had een ander gevoel bij de terugreis, zij verloren met 6-2 van het Wassenaarse opstapteam. Wéér een overwinning erbij! Klik hier voor uitslagen en het wedstrijdprogramma.

competitie

Er stonden weer uitwedstrijden op het programma in week 4. Wassenaar 1 speelde tegen koploper PIP en moest met 6-2 het onderspit delven. Wassenaar 2 deed het beter en won in en van Delft met 5-3. Wassenaar 3 was een maatje te klein voor Dynamo Sassem en kwam met een 8-0 nederlaag huiswaarts. Het opstapteam doet het nog steeds prima, nu werd Delft met 7-1 verslagen. Klik hier voor uitslagen en het wedstrijdprogramma.

Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook