competitie

Opstapteam kampioen 2018De laatste speelweek in de jeugdcompatitie is achter de rug. Mét een kampioen! Het opstapteam versloeg concurrent Conquesto met 5-3 en haalde daarmee genoeg punten binnen om kampioen te worden. Wassenaar 1 won de wedstrijd bij Unicum met 8-0, Wassenaar en Wassenaar 3 verloren beiden met 6-2 van resp. EVBC Vlietwijk en Conquesto. Bij <Lees meer> het verslag van het opstapteam. Klik hier voor uitslagen en het wedstrijdprogramma. 

 

competitie

Eindelijk weer wedstrijden, tijd voor Week 9. Wassenaar 1 trad aan tegen koploper PIP en verloor net aan met 5-3. Wassenaar 2 kreeg Delft op visite en wist met 7-1 te winnen. Wassenaar 3 zag Dynamo Sassem met een 7-1 overwinning vertrekken. Het opstapteam deed het wederom bijzonder goed en versloeg Delft met 8-0. In de laatste wedstrijd (uit tegen Conquesto) zijn er nog maar 2 puntjes nodig om kampioen te worden! Klik hier voor uitslagen en het wedstrijdprogramma. 

competitie

Week 8 was een prima week voor Wassenaar 1. Twee keer moest er gespeeld worden, een inhaalwedstrijd werd op de vroege zaterdagmorgen met 6-2 gewonnen van Unicum. Een dag later werd Mix met 7-1 aan de zegekar gebonden. Wassenaar 2 en 3 speelden een uitwedstrijd in Hillegom. Beide teams verloren, Wassenaar 2 met 6-2 en Wassenaar 3 met 7-1. Het opstapteam deed het uitstekend en wist met 8-0 te winnen van Quintus. Klik hier voor uitslagen en het wedstrijdprogramma. 

competitie

In week 7 sloeg Wassenaar 1 er rustig op los. Tegen Hiillegom werd de maximale overwinning behaald: 8-0. Wassenaar 3 slaagde er niet in tot winst te komen tegen Noordwijkerhout, met 7-1 werd er verloren. Het opstapteam kwam met een mooie 4-4 terug van de verre uitwedstrijd tegen Ribad. Klik hier voor uitslagen en het wedstrijdprogramma. 

competitie

De zesde speelweek stond alweer op het programma. Wassenaar 1 was vrij, Wassenaar 2 zag Lisse met 6-2 winnen. Mooie overwinningen waren er voor Wassenaar 3 (8-0 tegen ROAC) en het inmiddels bovenaanstaande opstapteam (8-0 tegen Randstad). Klik hier voor uitslagen en het wedstrijdprogramma. 

Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook