De reeks uitwedstrijden ging van start met een bezoek van Wassenaar 4 aan Pijnacker. Een paar uurtjes later begon de terugreis alweer met een 8 - 0 nederlaag op zak. Zaterdagmiddag traden twee Wassenaarse teams aan tegen Onder Ons. BC Wassenaar 1 deelde in een gelijkopgaande strijd de punten met Onder Ons. Koploper BC Wassenaar 3 was verzwakt aan de start verschenen. De twee mannen met jarenlange ervaring (Peter Akerboom en Arjan Raaphorst) hadden andere verplichtingen. De overige 3 'jongeren', aangevuld met jeugdlid Max van Smirren konden het niet redden. Bij een 2 - 1 achterstand blesseerde Karin Looijesteijn ook nog eens haar enkel zodanig, dat verder spelen onmogelijk was. Dan sta je opeens met 5 - 1 achter..... Karin: beterschap! BC Wassenaar 2 had zondag moeite met Asterix, een 6 - 2 nederlaag was een feit.
BC Wassenaar 5 had een vrije week.

Onder Ons 5 - Wassenaar 1: 4 - 4

Asterix 7 - Wassenaar 2: 6 - 2

Onder Ons 7 - Wassenaar 3: 7 - 1

Pijnacker 3 - Wassenaar 4: 8 - 0
Zonder een grieperige Carla Meershoek bezocht team 4 Pijnacker. Via de tegenstanders was al bekend geworden dat het hier ging om een sterke tegenstander. Dat bleek ook zo te zijn! De 4 enkelpartijen (Arnaud Helière, Fred van Eijk, Jessika van Duivenvoorde en Ineke josker) werden allemaal in twee sets beslist. In de mixen (Jessika / John Spring in 't Veld en Ineke / Fred) was er meer tegenstand, echter geen gewonnen BCW-set. Het herendubbel Arnaud / John zat wel dicht tegen een derde set aan, maar wisten toch niet zover te komen. Moeder en dochter Ineke / Jessika sloten de korte wedstrijdavond in stijl af: ook een twee sets nederlaag.