Voor vier van de vijf teams is de competitie sinds afgelopen zaterdag voorbij! BC Wassenaar 1 won de lastige wedstrijd tegen Onder Ons met 5-3, BC Wassenaar 2 slaagde erin het hoger geklasseerde Aristo de baas te zijn (5-3). BC Wassenaar 3 sloot het prima seizoen af met een klinkende overwinning, met een 8-0 nederlaag werd Onder Ons de oren gewassen. Het vierde team tenslotte verloor met 1-7 van de koploper en zal het volgende seizoen een klasse lager uitkomen.

Wassenaar 1 - Onder Ons 5: 5 - 3

Wassenaar 2 - Asterix 7: 5 - 3

Wassenaar 3 - Onder Ons 7: 8 - 0

Wassenaar 4 - Pijnacker 4: 1 - 7

Met goede hoop begonnen we onze wedstrijd tegen de koploper BC Pijnacker. We hadden twee banen tot onze beschikking en dus konden de heren direct aan de slag.
Arnaud Heliere speelde tegen een sterke heer, die helaas een maatje te groot was (7-21 en 13-21). Ook John Spring in ’t Veld lukte het niet er een winstpunt uit te trekken (8-21 en 8-21). De dames gingen voor het behalen van zoveel mogelijk tegenpunten. De coaching van Mariëtte en Peter (op afstand) was hier zeer welkom en hielp zowaar. Carla Meershoek hield het drie sets lang spannend. Beide dames bleken tegen elkaar opgewassen te zijn. Door aanmoediging van de kant kreeg Carla een extra boost en won! (18-21, 21-16 en 22-20) Jessika van Duyvenvoorde deed erg haar best en speelde lekker, maar helaas zonder winstpunt (11-21 en 14-21). De mixen waren nog moeilijker. Ook daar was de tegenpartij een maatje te groot. Jessika en Arnaud bleven hangen op 13-21 en 7-21. Carla en John eindigden met 14-21 en 16-21. In de herendubbel leek het uit te lopen op een driesetter, maar lukte net niet (11-21 en 19-21). De damesdubbel was in de eerste set erg spannend, maar in de tweede set kwamen ze op een achterstand die meer in te halen was (21-23 en 15-21).
Een mooie afsluiting van het seizoen gezien het mooie spel van onze spelers, wat helaas niet te zien is aan de eindstand. Volgend seizoen volgen er weer nieuwe kansen…..
Aansluitend de wedstrijden hadden we een erg gezellig etentje. Bernard en Machteld van den Oever hadden weer een uitstekend diner voorbereid. Bij de laatste voorbereidingen kregen ze hulp van een aantal vrijwilligers. We hebben daar met 40 personen heerlijk van gegeten. Ook het toetje van Mandy was erg lekker. Iedereen weer ontzettend bedankt!
De eerstvolgende training zullen we waarschijnlijk extra gedrilled worden door Ben Massing om de extra calorieën er weer af te krijgen.

Mix 14 - Wassenaar 5: 6 - 2

De laatste wedstrijd weer van dit seizoen. De uitwedstrijd tegen BC Mix uit Naaldwijk. Zoals gewoonlijk bijt bij ons met de heren enkel Karn Singh de spits af, tegen Marco. “Jong tegen jong” dus dat kan een leuke pot worden. Dat werd het ook het ging gelijk op en er zaten leuke rally’s in. Helaas kwam Karn iets tekort en moest de partij met 19-21 en 12-21 aan Marco geven. Bernard van den Oever, onze tweede man, liet zich ook niet zomaar van het veld slaan (in de tweede set stond hij zelfs weer even voor maar kon dat helaas niet vasthouden) moest ook zijn partij aan de tegenstander (Simon) geven: 16-21 en 12-21. Florence Heliere deed het beter zij won haar set met 21-17 en 21-11. Anja Durieux had er weer meer moeite mee ook zij moest de partij aan de tegenstander geven 17-21 en 11-21 .
Rob Onderwater, die zijn laatste wedstrijd speelde samen met Florence, hebben voor de punten gevochten wat ze konden, maar helaas hadden Martine en Marco geen zin om de eer aan Rob en Florence te laten. 17-21 en 11-21 Bernard en Anja dan maar????? Het zat er even in de eerste set werd 16-21 maar de tweede was voor Anja en Bernard met 15-21. Even vasthouden in die derde set dan zouden we in ieder geval twee punten hebben. Niet dus de derde set 21-19 wel heel close maar toch net niet genoeg. De heren dubbel, Karn en Rob (nu dus echt de allerlaatste keer op de wedstrijdbaan voor Rob) de eerste set 21-18 voor Simon en Marco, maar de tweede set werd weer voor ons 21-19, misschien heel misschien toch nog een winst voor Rob en Karn, en ja victorie voor hen, Rob kan zijn wedstrijdperiode goed afsluiten, want ze wonnen de partij na een behoorlijk gevecht met 22-20. Als laatste de dames nog voor een gelijke eind uitslag maar dat ging niet lukken. Wel een driesetter maar met 21-18 17-21 en 17-21 ging de winst naar Marloes en Joyce.