bcw

In 2008 is door een aantal verenigingen met veel succes het project "Regio Training Bollenstreek" gestart.

De Regio Training  Bollenstreek (oftewel RTB) heeft het afgelopen jaar plaatsgevonden in sporthal  "De Schelft"  te Noordwijkerhout.  Voor komend seizoen gaan we wederom op zoek naar een geschikte locatie in de buurt. We willen het komende seizoen met 3 groepen gaan starten. Naast de huidige groepen (groep 1,  beginners van de leeftijd 10 t/m 15 jaar, en groep 2, gevorderden van de leeftijd 12 t/m 17 jaar) hebben we plannen om een nieuwe groep te starten voor de jongere jeugd van 7 t/m 10 jaar.

Zoals je ziet is de indeling afhankelijk van leeftijd en speelniveau. De indeling van de groepen zal na opgave van de deelnemers worden gemaakt en vervolgens aan de deelnemers worden medegedeeld.

Naast de huidige trainster Monique Meijer zoeken we naar een nieuwe trainer. Deze trainer zal de gevorderde spelers gaan trainen.

Het zal gaan om zo'n 10 tot 12 trainingen, beginnende in september. De kosten van deze extra trainingen zijn in totaal € 60,- à € 70,- per deelnemer. Het bedrag wordt bepaald nadat het aantal deelnemers bekend is. De betaling dient vooraf aan de eerste training te geschieden bij de verenigingscontactpersoon.

We trachten naast de trainingen de deelnemers te betrekken bij toernooitjes en bijvoorbeeld bezoekjes aan andere badmintonactiviteiten zoals onder andere een bezoek aan het Dutch Open.

Alle deelnemers zullen tijdig worden geïnformeerd over extra kosten die aan deze activiteiten verbonden zijn.

Wij begrijpen dat de kosten voor deelname aan de RTB wel een drempel kunnen zijn, maar deze mogelijkheid moet vooral worden gezien als een opstap om (nog) beter te kunnen worden in badminton, andere (jeugd-)spelers te leren kennen en vooral nog meer speelplezier te kunnen hebben!

De deelnemende verenigingen zijn:

  • BKN (Noordwijkerhout)
  • BCW (Wassenaar)
  • BC Dynamo Sassem (Sassenheim)
  • Bacluvo (Voorhout)
  • BIOS (Noordwijk)
  • BV Lisse

Klik hier voor het inschrijvingsformulier voor seizoen 2009/2010

Binnen BCW is Carla Meershoek-Onderwater de contactpersoon voor de Regiotraining Bollenstreek.


Sponsoren

Vrienden van BCW

Facebook