competitie
Deze week uitwedstrijden voor onze jeugdteams hieronder kunt u lezen hoe alle wedstrijden zijn verlopen.

Wassenaar 1 - Oegstgeest

Wassenaar 1 heeft hard gevochten voor deze overwinning en dat is zeer goed gelukt
We begonnen met heren dubbel maarten met guilliaume werd een mooie drie setter in 21-16 14-21 en 21-14
Dames dubbel anne en mauela ging ook in een drie setter net verloren met 21-18 21-23 en 15-21
Heren enkel quilliaume won dit keer zeer overtuigend met 21-7 en 21-9
Anne ging weer een ouderwets tekeer en won in 21-12 en 21-14
Maarten had er een drie setter voor nodig maar won met 21-16 10-21 en22-20
Lousje heeft het zeer goed gedaan om drie keer van een achterstand zeer overtuigend terug te kommen
En won in 19-21 21-19 en 21-17
In de mix won manuela en quilliaume met 21-15 en 21 14
Loesje met maarten verloren 20-22 en 17-21
Het waren zeer leuke wedstrijden om te zien en zeer aan elkaar gewaagd

Wassenaar 2 - BC Zigo 3

Het is jammer dat we verloren hebben maar het was leuk en we hebben ons best gedaan. Ondanks alle spannende wedstrijden werden we met 6-2 naar huis gestuurd.

Wassenaar O2 - Randstad 8

Opstapteam 5 moest zondag 25 april zonder Dian Meijer en Ben van Keppel op stap. Doordat Fleur  eerder weg moest, werden de wedstrijden op een andere volgorde gespeeld.

De eerste set van de damesdubbel met Fleur Ouwehand en Kenza Malamane ging goed. In de tweede set vond de tegenpartij een zwakke plek vlak over het net in het hoekje, waardoor de tweede set werd verloren. In de spannende derde set werd de achterstand goed ingelopen en werd deze uiteindelijk gewonnen met een spannende eindsprint (17-21/21-13/20-22). Daan van Veen speelde een spannende tweesetter die net aan met 21-16 en 21-18 werd verloren. Fleur Ouwehand had in haar damesenkel een slimme tegenstandster die heel tactvol speelde. Fleur had daardoor niet veel kans en verloor in twee sets (21-10/21-5). Kas Meershoek speelde een leuke herenenkel. In de tweede set speelde hij meer naar achteren, zodat de tegenstander het moeilijker kreeg. Dat zorgde voor een mooie winst in twee sets (16-21/12-21). Fleur en Daan waren aan de beurt met de eerste gemengd dubbel. Helaas werd dit net geen driesetter door een paar foutjes bij een cruciale stand en verloren ze deze wedstrijd (21-14 en 21-17). De tweede mix ging goed. Kenza speelde achter en Kas voor en dat na het wennen in de eerste set vooral in de tweede set een goede tactiek, waardoor ze de wedstrijd in twee sets wonnen (20-22 en 13-21). Daan en Kas speelden samen de herendubbel. De afspraken die vooraf gemaakt werden, waren bij de eerste slag al vergeten. De sterke tegenstander zorgde voor verlies in de eerste set, maar ook in de tweede set lukte het ze helaas niet om te winnen van de sterke tegenstander (1-14/21-14). Kenza speelde de beslissende wedstrijd om gelijk te spelen of te verliezen. De eerste set speelde zij heel sterk en won ook verdiend. Ook in de tweede set zorgde haar loopwerk en nieuwe racket (volgens Kenza) voor een ruime overwinning (11-21/14-21). De eindstand werd daardoor 4 – 4. Een terechte uitslag voor de leuke wedstrijden.

De volgende wedstrijd van team 5 zal plaatsvinden in Sporthal De Schulpwei op zaterdag 15 mei om 11.15 uur. Natuurlijk is iedereen van harte welkom om de spelers aan te moedigen!