competitie

Zaterdag 2 juni waren de laatste competitiewedstrijden. Wassenaar 1 wist met 6-2 te winnen van TAB Fly Over en werd met die uitslag kampioen! Eén punt méér dan nummer 2, Shuttlewoude. Klasse! Wassenaar 2 behaalde ook een mooie overwinning op Orbiton. Die overwinningen waren er ook voor het herenteam (6-2) en het vorige week kampioen geworden tweede opstapteam (6-2 tegen Veglo). Wassenaar 3 speelde gelijk en de opstapteams 1 en 3 hadden in Orbiton een té sterke tegenstander. Klik hier voor alle uitslagen van het afgelopen seizoen, bij lees meer staan de foto's van de kampioenen!

BC Wassenaar 1 KAMPIOEN!!!
Afgelopen zaterdag 2 juni zijn voor dit seizoen de laatste jeugdwedstrijden gepeeld. Voor ons eerste jeugdteam ontzettend spannend. Zij moesten deze wedstrijd met 6-2 winnen om kampioen te worden. Tot een 6-1 voorsprong wisten zij dit zelf nog niet. Extra spannend om de laatste, beslissende wedstrijd te spelen. Gelukkig werd ook deze een winstpunt voor Wassenaar en dus ook het kampioenschap! Team 1, heel goed gedaan!
Opstapteam 2 en Jeugdteam 1 Kampioen! Gefeliciteerd allemaal!
Ook de andere teams hadden vandaag de laatste wedstrijden. Alle wedstrijden maakte het een gezellige drukte in de sporthal.
Na afloop van de wedstrijden was er voor alle jeugdleden, trainers en begeleiders een afsluitende BBQ georganiseerd. Een gezellige afsluiter van weer een leuk en succesvol jeugdseizoen.
Ook leuk! Het senioren herenteam is in hun competitie tweede geworden!

Wassenaar 1 - TAB Fly over: 6 - 2
(geen verslag ontvangen)
Jeugd 1 kampioen

Het was 2 juni en we hadden onze laatste thuiswedstrijd waar het hele team bij aanwezig was, 4 Heren en 4 Dames, dus keuze genoeg, Robin de Zwart en Nikos Oosterman die van start gingen begonnen goed aan hun wedstrijd door de eerste set te winnen met 21-13, de 2de set ging wat moeizamer maar werd wel gewonnen 21-18. Wedstrijd 2, Liza Horzelenberg en Melissa van Deursen vs Amber en Emilie begon gelijkwaardig helaas eindigde deze set in ons nadeel 14-21, de 2de set was spannender maar werd ook net aan verloren 19-21. De 1ste herenenkel moest Daan van Veen tegen Richard en werd redelijk snel beslist 21-9, de 2de set werd spannender waarbij Daan in de laatste 10 minuten op tijd terug kwam en de winst pakte 21-16. Voor de 1ste damesenkel was het de beurt aan Kenza Malamane, de eerste set werd verloren 15-21 tegen een sterke dame, de 2de set kon Kenza het ook niet bijbenen 8-21. Toen was het de beurt aan Abram Bellekom die de 1ste set met 21-10 en de 2de ste met 21-9 won, heel goed gespeeld leuke match!!
Sabrina Pinel mocht de 2de damesenkel doen, dit werd een hele spannende wedstrijd maar helaas verloor ze met 19-21 en 18-21, maar wel goed gespeeld prima. De 1ste mix was met Abram en Melissa, ze wonnen met 21-13 en 21-12, goede wedstrijd en een leuke match. De mix met Robin en Liza was heel spannend, de 1ste set wonnen ze 21-15 waarna ze helaas de 2de weer verloren, de derde set moest de beslissing brengen en dat lukte 21-19 en de winst was binnen. We wonnen dus met 5-3 en de revanche van de eerste (verloren) wedstrijd tegen Orbiton 3 was een feit.
Het was een leuk seizoen waarin we veel gelachen hebben en volgend jaar hopen we weer bij elkaar in het team te zitten. We willende coaches nog bedanken, Peter en Leo bedankt we vonden het erg gezellig.

De beide coaches willen het hele team prijzen voor de geweldige inzet en het plezier waarop we samen het seizoen hebben beleefd en op een mooie 2de plek geëindigd zijn, jullie zijn stuk voor stuk erg gegroeid in jullie spel en daar zijn wij allebei erg trots op, bedankt  en wie weet doen we het volgend seizoen over en gaan we voor plek 1.

Zaterdag 2 juni was het alweer de laatste wedstrijd van het seizoen. We zijn begonnen met de 1ste herendubbel Guilliaume van Toer en Maarten Konings, deze was erg simpel, 21-3 en 21-3. Loick Joumier en Wesley van der Krogt hadden het duidelijk lastiger, zij hebben deze verloren met 17-21 en 7-21. Daarna de 1ste herenenkel gespeeld door Guilliaume deze was ook vrij makkelijk voor hem 21-13 en 21-5. Niet echt spannend dus. De 2de herenenkel gespeeld door Maarten, deze was pittig een driesetter geworden 13-21, 21-12 en 21-16. Leuke wedstrijd om te zien.
De 3de herenenkel door Loick gespeeld deze was ook vrij simpel 21-8 en 21-13. Hierna moest Remco de Rooij aan de bak de 1ste set won hij met gemak de 2de was lastiger, maar wel gewonnen 21-6 en 21-17.
De 3de herendubbel Maarten en Remco was in de 2de set spannender,maar ook deze gewonnen door ons 21-11 en 21-16. De laatste herendubbel Guilliame en Wesley was een spannende driesetter die helaas door ons is verloren, 19-21, 21-14 en 17-21.
Toch een mooie afsluiting van het seizoen gewonnen met 6-2 van BC Invictus 4. Het was een leerzaam jaar voor het 1ste jaar van dit herenteam.

Opstapteam 2 kampioen

Zaterdag was het zover, de laatste wedstrijden van de competitie. Alle teamleden waren weer aanwezig. En vol goede moed begonnen ze aan de strijd tegen Orbiton. We wisten dat het erg zwaar ging worden. Vorige keer hadden we met 8-0 van ze verloren. De eerste wedstrijd begon goed. Sanne Losekoot en Sophie van Dijke speelden samen tegen Orbiton.  Het was erg spannend. Het werd zelfs een driesetter, maar helaas, de dames verloren net aan. Jullie hebben wel geweldig gespeeld dames. Prachtig samenspel. Ook de dubbel daarna van Rosanne Ronke en Cecile Altorf verloren we. En de enkel van Maaike Westgeest werd ook niet een pluspuntje voor ons. Uiteindelijk werd het weer 0-8 voor Orbiton.  Meiden jullie hebben er hard voor gevochten, maar ja ze waren echt veel sterker. We kunnen terug kijken op een sportieve en gezellige compertitie.
BC Wassenaar 03 geniet van de vakantie (over 5 weken) en we zien jullie hopelijk weer in september.