Wassenaar 2 stevent recht op een verdiend kampioenschap af, vandaag werd Lisse met 7-1 aan de zegekar gebonden. Wassenaar 3 speelde gelijk tegen Delft en het herenteam wist knap te winnen van Drop Shot (5-3). Uit was dat nog een 7-1 nederlaag! De beide opstapteams verloren met 6-2 van resp. Noordwijkerhout en Dynamo Sassem. Klik hier voor alle uitslagen, de details en het wedstrijdprogramma.

Wassenaar J2 - Lisse J1: 7 - 1
Wassenaar J3 - Delft J7: 4 - 4
Wassenaar O1 - Noordwijkerhout O2: 2 - 6
Wassenaar O2 - Dynamo Sassem O1: 2 - 6
Wassenaar M1 - Drop Shot M3: 5 - 3

Het begon allemaal met de mannendubbel met Nils Zuidhoek en Tom van Keppel. De eerste set was best moeilijk en ze wonnen hem net aan. De set daarna ging makkelijker en wonnen ze met 21-15.
Tegelijkertijd speelde Sanne Losekoot en Bente van Veen hun damesdubbel. De eerste set wonnen ze met een groot verschil maar de tweede set verloren ze met 23-21. Dat werd dus een derde set die ze net aan wonnen.
Wassenaar had een goede start gemaakt met het winnen van de twee dubbels. Na de dubbels kwamen de singles. De singles werden gespeeld door Nils, Mandy de Zwart, Quinten Héliere en Sanne. Alle vier wonnen hun single met groot verschil.
Na al deze wedstrijden kwamen alleen de mixen nog. De eerste mix werd gespeeld door Tom en Mandy. Die ging heel erg goed en werd gewonnen met 21-13 en 21-9. Daarna kwam de mix van Quinten en Bente. Het begin ging wat moeilijk en dus verloren ze de eerste set. Ze wilden heel graag de tweede set winnen maar helaas verloren de die met dezelfde score als in de eerste set, 15-21. Uiteindelijk werd het dus 7-1 voor Wassenaar.

We moesten thuis tegen BC Delft 7. Toen we daar speelden kregen we na de wedstrijden een stuk lekkere zelfgebakken taart dus ...... De meiden hebben vrijdag lekker staan bakken voor de tegenstanders. Na de wedstrijd hebben we wat te smikkelen. De 1e wedstrijd was Ryan van Wijk met Kai van der Ploeg jammergenoeg verloren ze beide sets. Daarna speelden Rosanne Ronke en Sophie van Dijke. Ze waren geweldig aan het spelen. Ze wonnen de wedstrijd. Toen was Dylan van Wijk aan de beurt met zijn herenenkel, zijn tegenspeler was echt te sterk, hij verloor zijn wedstrijd. Gelijk door met de damesenkel met Sophie. Op de wisselbaan ging Ryan met zijn herenenkel beginnen. Sophie won d'r wedstrijd in twee sets. Ryan speelde een prachtwedstrijd. Het was een driesetter, voor Ryan. Ook Rosanne deed goed haar best. Ze won in twee sets. Toen de mix met Kim Vaassen en Kai. Helaas die was voor Delft. En de laatste wedstrijd met Dylan en Kim was jammer genoeg ook voor Delft. Totaal 4-4. Netjes gedaan BC Wassenaar 3.

Het herenteam stond iets te wachten omdat er uit met 7-1 werd verloren. De eerste dubbel werd gespeeld door Maarten Konings en Kylian Moy, de eerste set werd redelijk simpel gewonnen met 21-11 en de 2e set werd door de mannen iets te makkelijk gedacht en werd met 6-21 verloren en de derde set liep ook niet bij de mannen en werd met 10-21 verloren dus het herenteam stond al met 0-1 achter. Toen waren Remco de Rooij en Dennis Klaverveld aan de beurt en dit was een leuke partij de eerste set werd door de mannen verloren met 14-21 maar het was een leuke set en de mannen moesten nog even wakker worden en dachten dit laten we niet gebeuren en de mannen sleepte er een derde set uit want de 2de set werd met 21-15 gewonnen en er zaten leuke rally’s tussen. En de derde set werd met 21-10 gewonnen. Dus het stond weer gelijk met 1-1. Toen moesten er 4 singles gespeeld worden en als eerste was Maarten Konings aan de beurt en de eerste set liep niet al te best en werd met 13-21 verloren dus Maarten moest wat gaan doen in de 2de set en dat deed die ook maar de tegenstander was net iets te sterk voor Maarten en verloor netaan met 19-21 de tussenstand was nu 1-2. Toen was Dennis Klaverveld aan de beurt en bij Dennis liep het wel goed en de eerste set werd met 21-16 gewonnen en de 2de set bleef Dennis goed spelen en won de 2de set ook met 21-16 en de strand was weer 2-2. Toen moest Remco de Rooij zijn single spelen en zijn eerste set werd met 21-15 gewonnen en zijn 2de set werd ook met 21-15 gewonnen Remco zijn wedstrijd liep niet heel soepel maar wist hem gelukkig wel te winnen en de stand was nu in het voordeel voor het herenteam en stond nu 3-2 voor! Toen moest Kylian Moy zijn single spelen en dit werd een hele spannende partij en de eerste set werd jammer genoeg met 16-21 verloren maar de 2de set draaide erom voor Kylian dus hij ging er vol voor en won de set met 23-21! Toen moest er een derde set komen en die won Kylian met 21-13 en het herenteam staat met 4-2 voor Toen moesten er nog 2 dubble’s gespeeld worden en als eerste waren Maarten Konings en Dennis Klaverveld aan de beurt en de eerste set werd net aan met 19-21 verloren en de 2de set werd ook jammer genoeg verloren met 15-21 dus de stand was nu 4-3 nog wel in het voordeel van het herenteam En als laatste en beslissende wedstrijd waren Remco de Rooij en Kylian Moy aan de beurt en dit was de laatste wedstrijd en was heel spannend voor de heren omdat er of met een 5-3 winst vandoor gingen of een 4-4 gelijk spel dus de eerste set ging van start en de eerste set werd helaas met 16-21 verloren en de 2 de set werd gelukkig gewonnen met 21-13 en toen kwam de alles en laatste beslissende set en werd met 21-17 gewonnen! De eindstand:  5-3!!